Gosia i co ty się tej rabaty czepiasz, roślinki ładnie rosną i bardzo fajnie się prezentują, W o gród Twoich marzeń nie wątpię bo masz zacięcie kobieto i energię co góry przenosi. Oj ciekawam Twojego ogrodu tak za 5 lat np. Będzie naaamber łaaan na O.... wśród bylinowych
To ja Wam bardzo dziękuję!!! O tak, pomogliście Nieźle mi namieszaliście w głowie haha Żartuję Podeślesz te zdjęcia, o których mówiłeś, bo o grabie z przodu to mi klina wbiłeś niezłego Chodzi o to wąskie prowadzenie...
Nie zdążyłam napisać z braku czasu: zaraz po obiedzie w sobotę rzuciłam się na ognistą, leci przesadzanko całej rabatki Musiałam zdobycznym roślinkom od Was znaleźć ładne miejsce
Nie, nie czepiam się Hosty za dużo słońca tam mają, na razie kolekcję powiększam. Cienista rabata będzie w innym miejscu, zrobię ją dopiero w przyszłym roku, będą tam jeszcze głębokie wykopy związane z przenoszeniem oczyszczalni.
Połączenia za bardzo kopiowane, nie do końca mojego autorstwa, a ja mam zapędy indywidualistyczne
Z rozrastania się roślin jestem zadowolona, wystarczył im rok
Gdzie, to bardzo dobre pytanie
Pierwsze pięć róż sadziłam 2 godziny, ciekawe ile czasu zajmie mi wymyślenie miejsca dla kolejnych
Ale raczej będą na rabacie, której jeszcze nie ma...
Na wprost widoku z okien salonu
Rok temu dostałam patyki róż, bodajże wrzesień, wsadziłam do ziemi, w ukorzeniaczu, miałam 14, przyjęły się, ale młody psiak zniszczył. Teraz zostały 4, są to rasowe róże, jeszcze nie kwitły, może za rok, powodzenia, uda się
I indywidualistyczny styl lubię