Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę

Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę

margaretka3 13:48, 22 wrz 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
O mamo toż to już niezła kolekcja

Rozkręcam się Próbuję właśnie ukorzenić patyczki Heritage i Graham Thomas oraz kilka NN.
sylwia_slomc... 13:52, 22 wrz 2015

Gosia i co ty się tej rabaty czepiasz, roślinki ładnie rosną i bardzo fajnie się prezentują, W o gród Twoich marzeń nie wątpię bo masz zacięcie kobieto i energię co góry przenosi. Oj ciekawam Twojego ogrodu tak za 5 lat np. Będzie naaamber łaaan na O.... wśród bylinowych
margaretka3 13:56, 22 wrz 2015

Kondzio napisał(a)
No prosze jak sie zmienia chciałem podziękować za miły poranek przy kawie i pysznej szarlotce prawie cała zjedliśmy az wstyd hi hi hi hi Mam nadzieje ze pomogliśmy troche Piekne miejsce stworzyłaś i az dziw ze wszystko z siewu, w tak szybkim czasie trzymam kciuki za plany ktore masz. Wiem na sto procent ze stworzysz ogród swoich marzeń

To ja Wam bardzo dziękuję!!! O tak, pomogliście Nieźle mi namieszaliście w głowie haha Żartuję Podeślesz te zdjęcia, o których mówiłeś, bo o grabie z przodu to mi klina wbiłeś niezłego Chodzi o to wąskie prowadzenie...
Nie zdążyłam napisać z braku czasu: zaraz po obiedzie w sobotę rzuciłam się na ognistą, leci przesadzanko całej rabatki Musiałam zdobycznym roślinkom od Was znaleźć ładne miejsce

Przypomnij, jaką dziewanną mnie uraczyliście?
07_Rene 13:57, 22 wrz 2015

Gosiu, zdjęcia porównawcze robią wrażenie. Bardzo ładnie się wszystko rozrasta; ) Ziemię w ogrodzie masz chyba bardzo podobną do mojej.

A gdzie planujesz nowe róże posadzić.? Wedding piano jest na mojej liście na zaś
margaretka3 14:00, 22 wrz 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Gosia i co ty się tej rabaty czepiasz, roślinki ładnie rosną i bardzo fajnie się prezentują, W o gród Twoich marzeń nie wątpię bo masz zacięcie kobieto i energię co góry przenosi. Oj ciekawam Twojego ogrodu tak za 5 lat np. Będzie naaamber łaaan na O.... wśród bylinowych

Nie, nie czepiam się Hosty za dużo słońca tam mają, na razie kolekcję powiększam. Cienista rabata będzie w innym miejscu, zrobię ją dopiero w przyszłym roku, będą tam jeszcze głębokie wykopy związane z przenoszeniem oczyszczalni.
Połączenia za bardzo kopiowane, nie do końca mojego autorstwa, a ja mam zapędy indywidualistyczne
margaretka3 14:03, 22 wrz 2015

07_Rene napisał(a)
Gosiu, zdjęcia porównawcze robią wrażenie. Bardzo ładnie się wszystko rozrasta; ) Ziemię w ogrodzie masz chyba bardzo podobną do mojej.

A gdzie planujesz nowe róże posadzić.? Wedding piano jest na mojej liście na zaś

Z rozrastania się roślin jestem zadowolona, wystarczył im rok
Gdzie, to bardzo dobre pytanie
Pierwsze pięć róż sadziłam 2 godziny, ciekawe ile czasu zajmie mi wymyślenie miejsca dla kolejnych
Ale raczej będą na rabacie, której jeszcze nie ma...
Na wprost widoku z okien salonu
Juzia 14:12, 22 wrz 2015

Musisz mieć dobrą ziemię....tak Ci pogoniło wszystko!!!!

Trzymam kciuki za róże! Jak się uda to mnie nauczysz
Milka 16:55, 22 wrz 2015

margaretka3 napisał(a)

Rozkręcam się Próbuję właśnie ukorzenić patyczki Heritage i Graham Thomas oraz kilka NN.

Rok temu dostałam patyki róż, bodajże wrzesień, wsadziłam do ziemi, w ukorzeniaczu, miałam 14, przyjęły się, ale młody psiak zniszczył. Teraz zostały 4, są to rasowe róże, jeszcze nie kwitły, może za rok, powodzenia, uda się
I indywidualistyczny styl lubię
17:53, 22 wrz 2015
Munstead Wood - przyjedz na ogladanie ...kwitnie praktycznie bez przerwy

ta musisz mieć ...wiesz to taka róża ..że koniecznie trzeba miec
Kondzio 20:42, 22 wrz 2015

Juz szukam tu masz na zachętę ognistej

A tu masz link ogrodu gdzie byłem i zobaczysz jakie sa cienkie żywopłoty grabowe