Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Mój kawałek ziemi 15:07, 28 gru 2012

Do góry
Dasz radę, plan najlepiej zrobić, a resztę pomalutku można, ja też wszystkiego w jeden rok nie zrobiłam.
Ogród - Moje spełnione marzenie 14:40, 28 gru 2012

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Ja też pozdrawiam poświątecznie

Gosiu, dziękuję i serdeczności przesyłam...
Biały domek pod lasem 14:25, 28 gru 2012

Do góry
Oj, jak ja zazdroszczę tej twojej działeczki, zaznacz gdzie planujesz warzywnik a gdzie sad- ile tych drzew chciałabyś mieć? Może jeszcze jakieś linie rabat?
Mój kawałek ziemi 14:14, 28 gru 2012

Do góry
Gosiniak, ale masz ładny ogród, przejrzałam Twój wątek i widzę że też od początku tworzyłaś i dom i ogród. U mnie jest podobnie. Tworzę od początku i dom i ogród przy czym ten pierwszy jest wzdecydowanie w lepszej formie , ale cóż wszystko przede mną .

Roślinek na razie jest nie wiele ale i pora mało odpowiednia. Czekam na marzec aby wejść z łopatą i wszystko przeorać. U Ciebie widziałąm ciężki sprzęt, u mnie niestety położone są dróżki i koparka wszystko by zniszczyła, także więć pozostają mi moje szanowne rączki
Igiełkowy ogródeczek 14:05, 28 gru 2012

Do góry
Sebek- dzięki za wizytę, bukszpany będą przeniesione, tylko do wiosny muszę zaczekać, wiem że nie przetrwałyby w donicach, dlatego je tam tymczasowo ulokowałam, pozdrawiam
Igiełkowy ogródeczek 14:02, 28 gru 2012

Do góry
Marzenko- wydaje mi się, że moje jednak dużo większe są, choć ze zdjęcia to czasami trudno odczytać, dziś byłam na spacerze i przy okazji zmierzyłam owe bukszpany, na wysokość 80 cm mają. Tak czy siak cieszę się że je mam
Ależ u ciebie ten karmnik szaleje, już go u ciebie podziwiałam, a co tam jeszcze między płytami masz- jakąś macierzankę, czy jeszcze coś innego?
Borówcowy raj 13:41, 28 gru 2012

Do góry
A ile latek już u ciebie rosną?
Borówcowy raj 13:39, 28 gru 2012

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Masz śliczny i zadbany ogród, te kulki z przodu domu wyglądają świetnie, czy one są z thuji danica? Przycinasz je? W zeszłym roku swoje cięłam i zastanawiam się czy to konieczność? Chciałabym w przyszłości mieć takie jak twoje. Pozdrawiam poświątecznie

Kulki to thuja Danica. Pierwsze lata nie cięłam, ale jak zaczęły się robić "papciowe", to przycięłam na wiosnę i dobrze im to zrobiło.
Mój kawałek ziemi 13:39, 28 gru 2012

Do góry
Witaj serdecznie, czy dużo już masz roślin, bo na początek Danusia zawsze radzi zacząć od artykułów:
poradnik-jak-zaprojektowac-i-zalozyc-ogrod-cz-1-sprzatanieink
poradnik-jak-zaprojektowac-i-zalozyc-ogrod-cz-2-planowanie
jak-zaprojektowac-i-zalozyc-ogrod-cz-3-projektowanie
poradnik-jak-zaprojektowac-i-zalozyc-ogrod-cz-4-realizacja
www.ogrodowisko.pl/artykuly/99-poradnik-jak-zaprojektowac-i-zalozyc-ogrod-cz-5-modernizacja-starego-lub-zaniedbanego-ogrodu
Jeśli już widziałaś mogę wykasować, daj znać, pozdrawiam i czekam na dalsze zdjęcia
10 lat w ogrodzie 13:22, 28 gru 2012

Do góry
Wpadłam się przywitać, urokliwe miejsce pokazujesz
Ogródek Janiny 13:15, 28 gru 2012

Do góry
Ja też się chętnie ogrzeję, bo własnie wróciłam ze spacerku, słonko u mnie świeci, ale uszy mam czerwone jak raki
Ogród w skali mikro :) 13:14, 28 gru 2012

Do góry
A ja nawet nie wiedziałam, że ty zielony dach posiadasz, coś tam za roślinki masz?
Igiełkowy ogródeczek 21:57, 27 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Aniu- dzięki za wizytę i dobre słowo, oj nakręcacie mnie nakręcacie... wiosną to już w ogóle tylko ogród i ogrodowisko będzie. Już się nie mogę doczekać
Marzena- tylko 2 takie były i tyle też kupiłam, jak każdy wie w LM zawsze ceny zawyżone, więc promocja to taka, że właściwie to normalna cena powinna być. tyle że u mnie to takich bukszpaników niedostatek, więc wszystkie mus brać jak są. Przecena z 200 na 100 za sztukę i to już druga przecena była, bo za 200 dalej nikt ich nie chciał kupić. A pierwsza cena to 399, uwierzycie?
Irenko- dzięki serdeczne, na bukszpaniki chucham i dmucham bo to moje pierwsze stożki

Gonia nie uwierzę, bo moje stożki w Obi wiosną za 69 zł kupiłam....

A jakie one duże były? U mnie to wiosną kopane ze szkółki, znacznie mniejsze niż te to po 80 były, a kulki po 60. Zazdroszczę Ci bardzo, u mnie nie ma Obi
Kurczę mogłam się nie chwalić to dalej bym sądziła, że okazja mi się trafiła Pozdrawiam
Igiełkowy ogródeczek 21:56, 27 gru 2012

Do góry
gierczusia napisał(a)
Ojjjoj a ja już sobie zrobiłam pass z chodzeniem po sklepach z roślinkami a Wy mi tu serwujecie takie zachętki no nie mam bukszpana jeszcze ( ani jednego ) toż to ogrodowiskowy wstyd

Na wiosnę nadrobisz, ogrodowisko zobowiązuje, jak wszyscy to wszyscy
Igiełkowy ogródeczek 21:55, 27 gru 2012

Do góry
dorkow0 napisał(a)
Witaj Gosiu... Dziękuję za życzenia świąteczne... Ciepło u Ciebie, jak widzę... Zaczynają wschodzić roślinki, aż się boję zerknąć do siebie... A Bukszpany cudne... Mam sama na oku szczepionego iglaka, ale jeszcze czekam, może coś obniżą...
Pozdrawiam serdecznie i miłego wieczoru życzę...

Ja je kupowałam pod koniec października, teraz już nie chodzę po ogrodniczych, a gdzieś ty tego iglaczka widziała?
Zielony Punkt - ogród Finki 21:37, 27 gru 2012

Do góry
Wpadłam do Ciebie i co widzę cudny ogród, ale jakże by inaczej mogło być, przecież ty profesjonalistka jesteś. I nie mogę się doczekać tego odcinak Mai z Twoim ogrodem. Czy dobrze zrozumiałam, że Ty szkółkę swoją posiadasz?
Ogród - Moje spełnione marzenie 20:52, 27 gru 2012

Do góry
Ja też pozdrawiam poświątecznie
Igiełkowy ogródeczek 19:56, 27 gru 2012

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Aniu- dzięki za wizytę i dobre słowo, oj nakręcacie mnie nakręcacie... wiosną to już w ogóle tylko ogród i ogrodowisko będzie. Już się nie mogę doczekać
Marzena- tylko 2 takie były i tyle też kupiłam, jak każdy wie w LM zawsze ceny zawyżone, więc promocja to taka, że właściwie to normalna cena powinna być. tyle że u mnie to takich bukszpaników niedostatek, więc wszystkie mus brać jak są. Przecena z 200 na 100 za sztukę i to już druga przecena była, bo za 200 dalej nikt ich nie chciał kupić. A pierwsza cena to 399, uwierzycie?
Irenko- dzięki serdeczne, na bukszpaniki chucham i dmucham bo to moje pierwsze stożki

Gonia nie uwierzę, bo moje stożki w Obi wiosną za 69 zł kupiłam....
Ogród w skali mikro :) 19:27, 27 gru 2012

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Jak tam po świętach? Ja byłam trochę chora, ciągle katar mi dokucza, ale już jest lepiej, pozdrawiam
witaj po świętach wszyscy szczęśliwi, zadowoleni , umęczeni i utuczeni zdrówka życzę
Wzdłuż ścieżki, jak po sznurku... 18:39, 27 gru 2012

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Klimatyczny i jaki oryginalny ogród, sama projektowałaś?, Wygląda tak szlachetnie i zjawiskowo, oj pochodzę po tych Twoich pokojach dopóki mnie nie wygonisz, pozdrawiam.

Sama, sama, jeśli to projektowaniem można nazwać, hi hi. Sporo jeszcze pracy przede mną, to taka niekończąca się robota, Gosiniaku, witaj
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies