Mój kawałek ziemi
15:07, 28 gru 2012
Dasz radę, plan najlepiej zrobić, a resztę pomalutku można, ja też wszystkiego w jeden rok nie zrobiłam.
Ojjjoja ja już sobie zrobiłam pass z chodzeniem po sklepach z roślinkami a Wy mi tu serwujecie takie zachętki
no nie mam bukszpana jeszcze ( ani jednego ) toż to ogrodowiskowy wstyd
![]()
Witaj Gosiu... Dziękuję za życzenia świąteczne...Ciepło u Ciebie, jak widzę... Zaczynają wschodzić roślinki, aż się boję zerknąć do siebie... A Bukszpany cudne... Mam sama na oku szczepionego iglaka, ale jeszcze czekam, może coś obniżą...
Pozdrawiam serdecznie i miłego wieczoru życzę...
Aniu- dzięki za wizytę i dobre słowo, oj nakręcacie mnie nakręcacie... wiosną to już w ogóle tylko ogród i ogrodowisko będzie. Już się nie mogę doczekać
Marzena- tylko 2 takie były i tyle też kupiłam, jak każdy wie w LM zawsze ceny zawyżone, więc promocja to taka, że właściwie to normalna cena powinna być. tyle że u mnie to takich bukszpaników niedostatek, więc wszystkie mus brać jak są. Przecena z 200 na 100 za sztukę i to już druga przecena była, bo za 200 dalej nikt ich nie chciał kupić. A pierwsza cena to 399, uwierzycie?
Irenko- dzięki serdeczne, na bukszpaniki chucham i dmucham bo to moje pierwsze stożki
Jak tam po świętach? Ja byłam trochę chora, ciągle katar mi dokucza, ale już jest lepiej, pozdrawiam
Klimatyczny i jaki oryginalny ogród, sama projektowałaś?, Wygląda tak szlachetnie i zjawiskowo, oj pochodzę po tych Twoich pokojach dopóki mnie nie wygonisz, pozdrawiam.