Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Gosiniak 15:07, 27 gru 2012

Kupiłam je w LM żal mi się ich zrobiło, pewnie poszłyby na stratry gdybym ich nie wzięła, a są naprawdę ładne i duże. Idę do Ciebie zajrzeć
Mala_Mi 15:55, 27 gru 2012

Ogródek spod igiełki, a nie igiełkowy
Że mi sie takie promocje nie trafią No tak, ale ja niechętnie łażę po sklepach
Madzenka 15:59, 27 gru 2012

Gosiniak napisał(a)
Kupiłam je w LM żal mi się ich zrobiło, pewnie poszłyby na stratry gdybym ich nie wzięła, a są naprawdę ładne i duże. Idę do Ciebie zajrzeć

A nie mogłaś ze 100 szt kupić ? zeszłyby jak świeże buleczki
Po ile ta okazja?

Ogród nawet bez słońca wymiata
Milka 16:01, 27 gru 2012

To samo powiem co Marzenka!!! a bukszpaniki cudne i wszystko pięknie wyglada u ciebie
Gosiniak 16:23, 27 gru 2012

Aniu- dzięki za wizytę i dobre słowo, oj nakręcacie mnie nakręcacie... wiosną to już w ogóle tylko ogród i ogrodowisko będzie. Już się nie mogę doczekać
Marzena- tylko 2 takie były i tyle też kupiłam, jak każdy wie w LM zawsze ceny zawyżone, więc promocja to taka, że właściwie to normalna cena powinna być. tyle że u mnie to takich bukszpaników niedostatek, więc wszystkie mus brać jak są. Przecena z 200 na 100 za sztukę i to już druga przecena była, bo za 200 dalej nikt ich nie chciał kupić. A pierwsza cena to 399, uwierzycie?
Irenko- dzięki serdeczne, na bukszpaniki chucham i dmucham bo to moje pierwsze stożki
dorkow0 19:40, 27 gru 2012

Witaj Gosiu... Dziękuję za życzenia świąteczne... Ciepło u Ciebie, jak widzę... Zaczynają wschodzić roślinki, aż się boję zerknąć do siebie... A Bukszpany cudne... Mam sama na oku szczepionego iglaka, ale jeszcze czekam, może coś obniżą...
Pozdrawiam serdecznie i miłego wieczoru życzę...
gierczusia 19:51, 27 gru 2012

Ojjjoj a ja już sobie zrobiłam pass z chodzeniem po sklepach z roślinkami a Wy mi tu serwujecie takie zachętki no nie mam bukszpana jeszcze ( ani jednego ) toż to ogrodowiskowy wstyd
Madzenka 19:56, 27 gru 2012

Gosiniak napisał(a)
Aniu- dzięki za wizytę i dobre słowo, oj nakręcacie mnie nakręcacie... wiosną to już w ogóle tylko ogród i ogrodowisko będzie. Już się nie mogę doczekać
Marzena- tylko 2 takie były i tyle też kupiłam, jak każdy wie w LM zawsze ceny zawyżone, więc promocja to taka, że właściwie to normalna cena powinna być. tyle że u mnie to takich bukszpaników niedostatek, więc wszystkie mus brać jak są. Przecena z 200 na 100 za sztukę i to już druga przecena była, bo za 200 dalej nikt ich nie chciał kupić. A pierwsza cena to 399, uwierzycie?
Irenko- dzięki serdeczne, na bukszpaniki chucham i dmucham bo to moje pierwsze stożki

Gonia nie uwierzę, bo moje stożki w Obi wiosną za 69 zł kupiłam....
Gosiniak 21:55, 27 gru 2012

dorkow0 napisał(a)
Witaj Gosiu... Dziękuję za życzenia świąteczne... Ciepło u Ciebie, jak widzę... Zaczynają wschodzić roślinki, aż się boję zerknąć do siebie... A Bukszpany cudne... Mam sama na oku szczepionego iglaka, ale jeszcze czekam, może coś obniżą...
Pozdrawiam serdecznie i miłego wieczoru życzę...

Ja je kupowałam pod koniec października, teraz już nie chodzę po ogrodniczych, a gdzieś ty tego iglaczka widziała?
Gosiniak 21:56, 27 gru 2012

gierczusia napisał(a)
Ojjjoj a ja już sobie zrobiłam pass z chodzeniem po sklepach z roślinkami a Wy mi tu serwujecie takie zachętki no nie mam bukszpana jeszcze ( ani jednego ) toż to ogrodowiskowy wstyd

Na wiosnę nadrobisz, ogrodowisko zobowiązuje, jak wszyscy to wszyscy