Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzdłuż ścieżki, jak po sznurku...

Wzdłuż ścieżki, jak po sznurku...

gusiarz 21:06, 24 gru 2012

Wszystkiego najlepszego - Wesołych Świąt Bożego Narodzenia Kochana
Madzenka 23:18, 24 gru 2012

Przetacznik 14:00, 25 gru 2012

Poziomka 23:23, 25 gru 2012

"Na Wilię , na Święta , na Rok Nowy
Życzenia szczęścia znów nad światem mkną
Niech moc truchleje a nadziei płomyk
Niechaj ogrzeje ciepłem swym nasz dom"

Zdrowych i szczęśliwych Świąt życzy Jasia

alinak 18:07, 27 gru 2012

Vita dziekuję za odpowiedż . oczywiście już w necie wygrzebałam namiary na Astilboides tabularis . nigdy jednak nie wiem na co moge w tym necie liczyć . gunnerę jak zakupiłam . to wypadało ją lupą oglądać a tarczownica dramera to jakaś miniaturka . tak myślę że jak planujecie wypad na zakupy tej roślinki , to może nie byłoby problemu z wysyłką . ale to takie moje dywagacje . jak odmówisz to zrozumiem . bo sama mam czasu jak na lekarstwo . tylko dlatego ośmielam się prosić że u nas takich rarytasów nie spotkałam nigdzie mimo że biegam po szkółkach jak najęta , a moje zakupy w necie to coraz większe porażki za coraz większe pieniądze
Gardenarium 18:09, 27 gru 2012

Ja nie radzę w necie kupować, zapytaj Mariusza, speca od roślin wodnych i na podmokłe stanowiska, może on podpowie co gdzie kupić, żeby było nie mikrusie

Instagram Ogrodowiska
vita 18:26, 27 gru 2012

alinak napisał(a)
Vita dziekuję za odpowiedż . oczywiście już w necie wygrzebałam namiary na Astilboides tabularis . nigdy jednak nie wiem na co moge w tym necie liczyć . gunnerę jak zakupiłam . to wypadało ją lupą oglądać a tarczownica dramera to jakaś miniaturka . tak myślę że jak planujecie wypad na zakupy tej roślinki , to może nie byłoby problemu z wysyłką . ale to takie moje dywagacje . jak odmówisz to zrozumiem . bo sama mam czasu jak na lekarstwo . tylko dlatego ośmielam się prosić że u nas takich rarytasów nie spotkałam nigdzie mimo że biegam po szkółkach jak najęta , a moje zakupy w necie to coraz większe porażki za coraz większe pieniądze

Sądzę, że żadnego problemu z wysyłką nie powinno być. Nosi mnie już odrobinę, dzisiaj z koleżanką właśnie, wstępnie obgadywałysmy plan pierwszych szkółkingowych wypraw. Tam, gdzie astilboidesy, są jeszcze inne, niekupione rosliny, a pewne i za sensowne pieniądze. Dam znać, internetowe zakupy, jak Danusia radzi, odłóż Dam znać.
Gosiniak 18:30, 27 gru 2012

Klimatyczny i jaki oryginalny ogród, sama projektowałaś?, Wygląda tak szlachetnie i zjawiskowo, oj pochodzę po tych Twoich pokojach dopóki mnie nie wygonisz, pozdrawiam.
vita 18:32, 27 gru 2012

Serdecznie dziękuję za życzenia. Jestem pod wrażeniem Waszej pomysłowości, te fotki, specjalnie na okoliczność świąt robione, z wiankami, bombkami sprzed lat...miłe i wzruszające, dziękuję raz jeszcze.
vita 18:39, 27 gru 2012

Gosiniak napisał(a)
Klimatyczny i jaki oryginalny ogród, sama projektowałaś?, Wygląda tak szlachetnie i zjawiskowo, oj pochodzę po tych Twoich pokojach dopóki mnie nie wygonisz, pozdrawiam.

Sama, sama, jeśli to projektowaniem można nazwać, hi hi. Sporo jeszcze pracy przede mną, to taka niekończąca się robota, Gosiniaku, witaj