Barbula sama wyznacza ile ją ciąć..
Po mrużnej zimie więcej przyschnie, po łagodnej mniej... ale potwora z niej nie ma... jest dość zwarta czy cięta czy nie.
Hi, hi
Też mam swoje jeżówki, ale pewnie mniejsze od twoich znając życie i muszę je jutro przesadzić, aby zrobić miejsce dla mojej hortensji Polar Bear
Ewa, odbierz za chwilę pv
Jak ty robisz tego śmiejącego się obrazkowego? jak na niego patrzę, to zaraz głośno sama się śmieję
Ja przytnę, bo Baby Jagi nie strawię.. ale faktem jest, że bukszpany są bardziej wytrzymałe na suszę niż inne rośliny stepowe. Jestem w szoku które przeżyły i w jakich warunkach.. fotek brak dla zlustrowania tematu
Wiec Phantom..
Hortka jak hortka.. ale kwiat.. ma wielkość odpowiednią I to mi się podoba
Dobra byłaś.. bo ja myślę że do usranej śmierci będę się z nim szarpać Poszedł w tuje i za tuje
Jakieś focie.. limki się przebarwiają. U innych hortek to lubię, a u limek niestety nie
Miło mi, że do mnie zaglądasz, Bożenko.
Probowałam ze zdjęciami, tak jak radziłaś, ale mi nie wychodzi. Coś nie tak chyba robię
Zrobiłam zdjęcia moim nowym nabytkom.
W ogrodzie tak sucho, że nawet nie ma co fotografować...deszcz omija nas szerokim łukiem już nie pamiętam kiedy padało. Dzisiaj wyszły ołowiane ciężkie chmury, cieszyłam się na ulewę jak dziecko ....i nie spadła nawet kropelka...
Pokażę jeszcze moje zaległe zakupy z targów
powojnik diamond ball
jeżówki , wzięłam jeszcze niskie pow pow white, to ten drapak z tyłu opadły mu kwiatki
On wiosną jest taki cudownie żółto zielony, może znajdę gdzieś fotę to zobaczysz . No i znalazłam, zobacz jakie cudeńko . To zdjęcie robione było akurat u Kasi
Yhy, już widzę tam przesuniecie wszystkiego co masz z przodu do brzegu tej rabaty a za nimi wysokie trawki, tył zostaje
Przemyśl Aniu, trochę przesadzania by było ale może będziesz na TAK, co o tym myślicie???
U mnie tylko proste linie, więc mogę nie być obiektywny, ale tu jest faliście jak u Ciebie
Ile tam jest od siatki do zewnętrznego brzegu dekla ?