Beatko absolutnie nic Co wolniej nie rośnie...po prostu ja mam taxus baccata zwykły a i tak nie mam dalej pełnego żywpołotu żeby nie było.. A Ty zdaje się masz hicksii ...ale ja te Twoje boroczki naprawdę dobrze pamiętam i jak zrobiły w dwa lata żywopłot metrowy , to mi nic proszę nie mów ,ze Ci wolno rośnie ... Appppsoooluuutnie protestuję
Właśnie za bobo już się rozglądam, bo przy tej mozdze to chyba zawału dostanę ... A potem jak wyciepam żylistka to będę kombinować dalej Julka proponowała rzucić na kompostownik bluszcz.....i może on i chudszy ???
Aaa....ptoka dostanę ... I jeszcze to malowanie tarasu , które jakoś ..trwa w nieskończoność
Ooooo Kasiu dziękuję .. Całkiem fajna ta bobo nooo co najważniejsze..kompaktowa ciekawe ile czasu masz tą Twoją u Siebie... Czy ona młoda czy smarkata jest ???
Eluś, widzę, ze u Ciebie tworzy się nowa rabatka. Ja oczywiście jestem za hortensjami, bo je uwielbiam, ale bobo jeszcze nie mam. Na pewno się skuszę na jakieś małe odmiany, to będą rosły przed tymi dużymi
Ewciu u mnie duża się..po prostu ....nie zmieści rabata jest mega wąska i już dwa rzędy hortensji odpadają ale Ci co mają hektary i im starczy na dwa rzędy ....to są szczęśliwi
Natomiast nie miałam pojęcia ,źe jest aż tyle odmian hortensji miniaturowych...zobacz ... Można oczopląsu dostać
Masz rację Elu
i mnie też ta Bobo zachwyca, tez bym ją przygarnęła i chyba przy okazji, jeśli trafię, kupię
Zwłaszcza, że Kasia chwali i Zbysiu tez ja chwali
przygarnęła jak to fajnie brzmi trochę mi szkoda ,źe i tak tylko jedna mi wlezie , bo na szpaler to raczej nie mam co liczyć .. No chyba ,źe napompuję ten swój ogródeczek ..co bym chętnie zrobiła ( tak między nami )
No a jak chwalących fachowcy , to wiadomo ,źe warto