Tam gdzie mgły i róże mieszkają...
23:58, 30 cze 2013
Kasiu dziękuję. Teraz mogę więcej poczytać na temat tej pięknej byliny.
Evchen myślę, że nasze ogródki są w podobnym wieku. Mój ma trzeci sezon.
Ja trochę wcześniej pokochałam bukszpan, ale
z ogrodowiskiem ta miłość się umocinła i dołączyły cisy
Niestety nie znam jeszcze nazwy tego białego kwiatka, ale to nie goździk. Jak się poprawi pogoda to zrobię lepsze zdjęcia. Może ktoś pomoże w identyfikacji.
Kalina piękna - dziękuję
Sama mam dwie i bardzo je lubię.
Aniu dziękuję. Ty za to zaczarowałaś chyba swój ogród. Przeszedł niezwykłą metamorfozę i to chyba troszkę za sprawą ogrodowiska
Konstancja tak przemiło piszesz...bardzo Ci dziękuję. Jak czytam, że ktoś zmienił zdanie na temat róż choć troszkę pod moim wpływem, to zawsze czuję się szczęśliwa. Niech Ci te róże pięknie rosną.
W końcu moje dzieci, kwiaty i bukszpany są bezpieczne. Mam ogrodzenie, mimo, że na początku nie chciałam go mieć. Płotek jest bardzo niski.

China Girl teraz króluje

Jarzmianka o której marzyłam pięknie się rozrosła. Treaz czekam jeszcze na jeżówki.

A obok Lions Roses

Eden Rose ostatnio mnie zachwyca

Pomponella też

Evchen myślę, że nasze ogródki są w podobnym wieku. Mój ma trzeci sezon.
Ja trochę wcześniej pokochałam bukszpan, ale
z ogrodowiskiem ta miłość się umocinła i dołączyły cisy

Kalina piękna - dziękuję

Aniu dziękuję. Ty za to zaczarowałaś chyba swój ogród. Przeszedł niezwykłą metamorfozę i to chyba troszkę za sprawą ogrodowiska

Konstancja tak przemiło piszesz...bardzo Ci dziękuję. Jak czytam, że ktoś zmienił zdanie na temat róż choć troszkę pod moim wpływem, to zawsze czuję się szczęśliwa. Niech Ci te róże pięknie rosną.
W końcu moje dzieci, kwiaty i bukszpany są bezpieczne. Mam ogrodzenie, mimo, że na początku nie chciałam go mieć. Płotek jest bardzo niski.

China Girl teraz króluje

Jarzmianka o której marzyłam pięknie się rozrosła. Treaz czekam jeszcze na jeżówki.

A obok Lions Roses

Eden Rose ostatnio mnie zachwyca

Pomponella też