Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 06:40, 13 lut 2014

Welka napisał(a)
Tak na szybkiego wpadłam napisać, że niby coś tam z farmacją jesteś związana, a mnie zaraziłaś skalpelkiem, ale to taki przyjazny wirus Nawet nie chodzi o jakieś mega gubienie centymetrów, ale o zdecydowanie lepsze samopoczucie.
Także zarażasz i uśmiechem, i Chodakowską
Pozdrawiam

Mam tak samo - juz nie chodzi ani o wagę, ani rzeżbienie ciała ale po prostu mam energię i dobre samopoczucie a to tylko 40 minut dziennie ćwiczeń
Pozdrawiam Welka
Madzenka 06:40, 13 lut 2014

monteverde napisał(a)
Poczytałam wszystko z przerwą bo mnie zmogło na spanie i myślę, że po tych zabiegach wszystkie powojniki będą kwitły jak głupie a najlepiej sadzić Viticella wtedy wszystkie ścinasz przy ziemi i nie ma problemu pozdrawiam

Liczę że będa kwitły jak głupie jeszcze muszę je podlać previcurem i oskubać z liście. Moze w ten weekend?
mira 08:53, 13 lut 2014

Welka napisał(a)
Tak na szybkiego wpadłam napisać, że niby coś tam z farmacją jesteś związana, a mnie zaraziłaś skalpelkiem, ale to taki przyjazny wirus Nawet nie chodzi o jakieś mega gubienie centymetrów, ale o zdecydowanie lepsze samopoczucie.
Także zarażasz i uśmiechem, i Chodakowską
Pozdrawiam

melduję że zaraza się rozłazi

macham dziś z Krosna
Agania 10:13, 13 lut 2014

Dziękuję Marzenko, za rekomendację nożyc, wkleję u siebie, eM będzie szybciej przysfajać i przyzwyczajać się do nowych zadań w ogrodzie, czasami podczytuje swój/mój wątek, ale się nie przyznaje znajdę jeszcze dobre moejsce dla 3 buków tricolor w ogrodzie....dzięki za info o bukszanowej szkółce i proszę o dalsze informacje
dorciabe 10:51, 13 lut 2014

Madżen macham wesolutko Usiłowałam nadrobić zaległości, ale pokonałaś mnie Będzie kolejne podejście
malkul 11:03, 13 lut 2014

Macham i czytam trzymając rękę na pulsie kiedy i co i jak trza robić , co bym ja zielona rukola nic ważnego nie przegapiła
malgorzata_s... 11:10, 13 lut 2014

Ja tyż z niecierpliwością czekam na info o buksikach, Irenkę też molestuję w tej sprawie Słońce wszędzie dokoła a u mnie mglisko Może w południe słońce rozbłyśnie Buziol
keiki 11:15, 13 lut 2014

Dzięki DZiewczyny za info o powojnikach. Wszystkie mam z grupy Viticella: Polish Spirit , Purpurea Plena Elegans i Emilia Plater. Wiem, że ciąć silnie tylko czy JUŻ ?? Bo we Wrocławiu już dość ciepło, kwitnie mi kalina - w sumie nieprzerwanie od października i pąki tych powojników już takie dość nabrzmiałe, ale nie chcę przedobrzyć i ciąć za wcześnie....
AniaDS 13:59, 13 lut 2014

bleebla napisał(a)
Macham mając nadzieję, że wątek nadrobię jutro

Nie ma szans, przynajmniej w moim przypadku taka opcja jest wątpliwa. Za dużo się tu dzieje
Mala_Mi 15:45, 13 lut 2014

Ruchem zodiakalnego węża przebrnęłam do tego miejsca....