Skoro nie bronze form a sztywna, gruba i wysoka to wysoce prawdopobnie ze to buchanani. Chociaz z wiekiem sie u mnei rozlazi na boki a miała sterczeć.....
Anetko masz rację- tu widać dokładnie chyba wyleczyałm się z tych brzóz, chociaż ta Twoja rabata bardzo piękna. Tylko kto ma czas ciagle to podlewać??
U mnie jedna hortensja rośnie pod starą youngii- codziennie pół wiadra wody musi dostać jak nie- to prawie leży. No i nigdy mi nie zakwitła- no ale to może przemarzanie- bo to jest ogrodowa.
Dawno byłyby tu nigry- bez żadnych kombinacji. Bardzo je lubię Tylko zastanawiałam się, czy nie za dużo bordowego wyjdzie, bo na trawniku obok posadziłam w zeszłym roku buka bordowego ot i nie miała baba problemu....zrobiła se rabate
O to maleństwo się rozchodzi Powiedzcie, że nie za dużo borda, a wnet będą nigry
Nie było mnie jeden dzień u Ciebie a tu tyle wpisów Różnica jest widoczna ja mam za płotem tuje sąsiadki dodam, że już 10-letnie. Robią mi tło mojej rabacie folkowej ale tyle wody tam codziennie w nią wlewam, że coś nieprawdopodobnego. Tuje wyciągają wszystko
Co do róż ja osobiście lubię czerwone ale podobają mi się takie w kolorze herbacianym. Różu nie za bardzo lubię chociaż u Ciebie pasowałby ale taki trochę przełamany.