Faktycznie - miskanty zaraz będziesz dzielić Ale mnie to bardzo odpowiada, bo muszę swoich naprodukować trochę
Podziwiam Cię, Iwonko za zapał do pracy w ogrodzie. Ale nie ma się co dziwić - efekty zachwycają - a to z pewnością motywuje do kolejnych rewolucji
Rozchodniki już kwitną? U mnie dopiero w pąkach. Ale za to lawenda zakwitla ponownie I bądź tu czlowieku mądry...
Pozdrawiam w kolejny mega upalny dzień...
hahahahah Vanilki maja to do siebie, ze niestety nie są sztywne jak limki czy pinki, a już szczególnie młode. Moje mam od 2011 a i tak je wiąże by nie legły na trawniku. Po pierwszych ulewnych deszczach bez wiązania wyglądają tak (zauważ, że rozchodniki tam są )
ja wszystko robię na oko, a że miejsca mam mało to posadzone pewnie za blisko i za gęsto
Jaka śliczna limonkowa! U Bożenki też zwróciłam na nią uwagę.
Filemon, szkoda, że skasowałaś wątek Przecież Twój ogród dopiero się tworzy, podobnie jak mój i tysiące innych na O. Po to właśnie jest to forum, zeby wspierać początkujących. A te piękne i dojrzałe ogrody forumowiczów oglądamy nie po to aby sie dołować, ale żeby czerpać z ich doświadczenia i uwierzyć, że za kilka lat nasze też mogą być przepiękne. Sebek też niedawno pokazywał ogród "przed i po", aż trudno uwierzyć jak wszystko się zmieniło.
A styl ogrodu ma się przede wszystkim Tobie podobać i być dopasowany do Twoich potrzeb.
Przepraszam, rozpisałam się.
Mam nadzieję, że niedługo zobaczę aktywnego linka w Twojej stopce