A ja wiem jak na to zaradzić Trzeba kupić rośliny, poustawiać je tak, jak wg projektu ale nie sadzić. Chodzić koło tego, patrzeć z okien, poprzyglądać się, poprzestawiać i dopiero wtedy sadzić. I uśmiech na Twojej buzi zagości Już to widzę. Tak robiłam swój ogród. Projekt był dwa razy robiony a i tak wyszło inaczej
Sebek siding jest śliski.... będzie problem.... Ja swój bluszcz tam gdzie jest kawałek muru to przytwierdziłam takimi plastikami z gwoździem do kabli
Agnieszko - zgniatać bryłę to nie, ale ułożenie jednej rośliny przy drugiej wystarczy
Nawet fajna ta ławka - tylko czy wygodnie jest na takim okrągłym siedzieć ?
Już się cieszę Tylko jak jest siding na domu czy będę musiał robić jakieś uchwyty czy sam sobie da radę ?
Wolny czas.... co to takiego? Dzięki za informację o agreście. Dobrze wiedzieć, że ładnie wygląda, niekłopotliwy i smaczny, czego chcieć więcej? żeby dobrze owocował
Wolny czas.... co to takiego? Dzięki za informację o agreście. Dobrze wiedzieć, że ładnie wygląda, niekłopotliwy i smaczny, czego chcieć więcej?
To jakbyście mieli wyrzucać to trzymajcie dla mnie bo mam zamiar pokryć nim trochę gleby i ściany Na wiosnę podeślę Ci kilka gałązek
To jakbyście mieli wyrzucać to trzymajcie dla mnie bo mam zamiar pokryć nim trochę gleby i ściany