Ale pamiętaj Sebek, że sprzedawcy już przed ósmą rano zwijają kwiatki, bo wtedy zaczyna się w tym samym miejscu giełda z RTV, komputerami, itp. Trzeba więc bardzo wcześnie wstać i być tam na szóstą, żeby móc wszystko pooglądać i pomacać. Dlatego jestem tam najwyżej dwa razy w roku.
Bogusiu - dokładnie o to chodziło - podnieść je
I przypomnę to co Sylwia pisała wcześniej
Moi chłopcy stanęli dzisiaj na wysokości zadania Do południa wyruszyłam na groby najbliższych w Krakowie a jak wróciłam Tatuś zdążył przepędzić liście na trawę /tornado/. Starszy dokona w środę ostatniego koszenia ..... Ale najważniejsze , rano zmotywowałam starszego do pomocy przy thujach i się udało . Po obiadku w te pędy porwaliśmy się na akcję podnoszenia thujek , no i zrobione. Trwało to zaledwie godzinkę , a sama mordowałam 6 szt przez trzy godziny /to tak dla porównania/ ..... Zrobiłam przy nich wszystko co możliwe, reszta należy do nich ..... Dziękuję Wam bardzo za wsparcie ......
Chryzantemy zawsze kupuję na giełdzie kwiatowej w Krakowie - Balicach, te moje kremowe były po 2,50 zł za sztukę, najmniej sprzedawali po 5 albo po 10 sztuk, widziałam nawet po 1,50 i po 2 zł. W tym roku było bardzo dużo ciętych, rok temu - jak na lekarstwo i były droższe - po 4 zł co najmniej.
E no to niezła cena nawet
Mi się marzy kiedyś jechać na giełdę - i obkupić się na całe auto
Super zdjęcia - i jak konsekwentnie dobrane doniczki - czasem mam ochotę wymienić wszystkie
A dziękuję ci Sebek udało mi się skojarzyć,że to o moim parapecie ))Ja lubię ład ,muszę też zaopatrzyć się w ładne doniczki ,ale ciągle coś innego mi w ręce wchodzi...
dziękuję Aniu mam nadzieję, że łapka nie boli juz tak bardzo.....
a fiołek od Ciebie też mi zakwitł ! tadam
Sebek, nie wiem czy w zeszłym roku dzieciarnia też chodziła, bo nie mieliśmy dzwonka a;e dzisiaj już kilka grup było - różnych wiekowo! a co najdziwniejsze, że jak mój M powiedział, że już cukierków nie ma to młodzież poprosiła o .... jajka
Ach ten maj i tyle imprez mnie czeka ..... matura starszego /ogromny stresior/, komunia , ślub chrześnicy..... Postaram się być i jeśli pojadę to chętnych do mojego wózka zaproszę
No to jestem pierwszy
Ciebie to już nawet nie pytam jak by co to wiesz , robisz za pilota
Ach ten maj i tyle imprez mnie czeka ..... matura starszego /ogromny stresior/, komunia , ślub chrześnicy..... Postaram się być i jeśli pojadę to chętnych do mojego wózka zaproszę
No to jestem pierwszy
Ciebie to już nawet nie pytam jak by co to wiesz , robisz za pilota