Mam plan zrobić zdjęcia z podnośnika koszowego, takiego jakim elektrycy naprawiają druty Ale nie wiem ile to kosztuje? Kto wie jaka jest cena wypożyczenia takiego czegoś?
Edytowanie to chyba w ciągu 24 godzin, tak jak na forum. Ale można za kilka dni dopisywać nowe posty. Lepiej te co napiszesz żeby już były na gotowo. Dodawać można nowe wiadomości na ten temat i zdjęcia, czyli rozwijać temat, ale trzeba to zaplanować i przemyśleć, bo jakbyś chciał zmienić kolejność postów, to już się za 24 godz. nie da
Jeśli chodzi o proste nasadzenia (rządkami, paskami, kwadratami) pooglądaj ogródek miniaturowy, który przeprojektowałam i przerobiłam,
był w Mai w ogrodzie
Zajrzałam dziś, bo watek na wokandzie Moim zdaniem to co jest - czyli taras, donice, ściana wodna - super, ale za mało roślin. To się da zrobić, bo zawsze można dosadzić. Trzeba wykroić większe rabaty, bo są nieproporcjonalne do całego ogrodu.
Kondziu-Dausia pokazała Twój ogród w pełnej odsłonie, ale on naprawdę jest bogaty. Wymaga może uporządkowania i dopieszczenia, ale na pewno nie załamywania się.
To ja powinnam być podłamana z tymi problemami, które mam do rozwiązania. Sama chciałabym mieć tyle roślin tak rozrośniętych jak Ty-to dla pocieszenia że inni mają 100razy gorzej.
A Twoim zmianom na wiosnę będę kibicować..... i u Irenki ........, bo też wiele będzie przerabiać. Fajnie będzie.
I coś nowego podglądnę po Danusiowemu
Ja pracuję i takimi i takimi, w zależności od tego jakie mi się nawiną pod ręce. U siebie Benteyem, ale w pracy to co jest w samochodzie. Benteya nie wożę bo szkoda mi