Za rodki trzymam kciuki . Grujecznik masz jeszcże zielony oj to masz jeszcze bardziej zielono niz ja bo moj juz kurczaczkowaty jest.
Hortki masz jeszcze tskie letnie kwiaty białe ))) sadzisz cebulki czytam u Ursy ....ja nie mam pojecia jak to wszystko zapamietać a zaznaczanie u mnie nie ma sensu bo moj Fido i tak to wyciągnie /)))))
Zawsze rezerwuje sie sobie wiecej czasu na foty z Twojego cudnego zakątka. Twoja umiejetność kompozycji robi wrazenie , wszystko do schrupania nie potrafie nasycić oczu )) a ta przestrzen zazdraszczam )))
kurcze - tak dokładnie mnie obczaiłyscie, że zaczynam się bać Ale z Wami na koniec świata i jeszcze trochę - nawet jak myślami byłem... gdzie indziej
Czy lepiej się czuje? Tak, przynajmniej jeśli chodzi o powrót do formy Bo w głowie dalej jestem niezrownowazony
... Jolu jestes w dechę ... normalnie jak na zamówienie co do godziny dotarła paczka ... wszystko pieknie zapakowane w specjalnym pudełku ... no pelna profeska ... carexy już rozdysponowane ... trzy prostokątne pola obsadzone ... jutro jeszcze godzinka i wszystko będzie posadzone Tak się cieszę i jeszcze raz dziękuję
Dziękuję. Jolu wcale taka niewidoczna nie jest . Mogłaby być bardziej . No ale przynajmniej nie wylecę cieszę się, że już jest i wygląda tak jak sobie wyobrażałam. Jeszcze tylko szyby iii koniec. Teraz zajmuje mnie wnętrze, kuchnia.