ale Cię tu Iwon namawia do tych cisów ja ofkors też
a powiedzcie macie jakiś sprawdzony sposób jak nie pomylic które cebule są w której doniczce i miejscu w ogrodzie? czy poprostu trzeba pamietać? ja mam tylko czosnki i boje sie ze popitole potem przy wysadzaniu i dzieleniu :/
Aniu, ktoś na forum (bardzo przepraszam tę osobę, bo nie pamiętam kto to był) znakuje rośliny plastikowymi nożami z napisanymi markerem nazwami. Noże są przezroczyste.
Pozdrawiam:) Teresa
W Gąszczu u Tess oraz
Ogród nad Rozlewiskiem
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Aniu, głupio to jest wtedy, kiedy wszystkie posegregowane cebulki z powodu nagłego kataklizmu stołowego lądują na ziemi mając w nosie wcześniejszą segregację... O! wtedy to jest głupio
Ja mam zielone znaczniki, takie jak w szkółkach mają, ale to do bani pomysł, bo muszę je kitrać między roślinami, a i tak są widoczne. Pomysł z nożami za to genialny!
Tereska, Jola, Ania, dziękuję pięknie za życzenia! Wyobraźcie sobie, że jesteście szybsze od mojej rodziny haha Oni się jeszcze nie skapnęli chyba
Dżizas. Chyba bym sobie w łeb strzeliła
A tak poza tym to do bani jest ten brak powiadomień, nie wiem kiedy piszecie!((