Aniu ciszę się
a nie dawałam Ci jeszcze takie pierwiosnki na wyższych nóżkach
żółte i czerwone ???
bo u mnie już startują
ja wczoraj walczyłam z pierwiosnkami przy studni
miałam dookoła studni taką obwódkę,
tylko po przeróbce na drewnianą studnię odchorowały, zdeptane były straaaaaaaasznie
już nie mogę się doczekać jak zakwitną
pączków cała masa
Ha, ha.. właśnie foto szafirków wrzuciłam. U mnie dopiero zaczynają .. tam gdize cieplej i słoneczniej to zaczęły dopiero.. te są też od południa... taka przesadzana jesienią zbieranina.. ale żyją
Jeszcze chciałam napisać, że nie ogarniam, nie ogarniam forum wchodzę na ulubione wątki ale jest ich tyle, że aby zostawić ślad musiałabym nic innego nie robić tylko czytać i pisać na forum. Kochani od kiedy zaczęła się wiosna jestem w kompletnym niedoczasie i chcę wszystkich przeprosić, jestem z Wami pamiętajcie o tym
tak wyglądał magnolia 15 kwietnia 2014
2 tygodnie do tyłu jesteśmy
Bo może mała to nie rozplenica?? Moje nawet malutkie są suche o tej porze.
Trawy jak będzie kilka dni ciepła to ruszą z kopyta. Na początku maja powinne kępy być już zielone Przynajmniej u mnie.. u Ciebie może być tydzień później.
A na razie cieszy nas wszytko inne..
Karola, ja przycinam tylko to co jest za wysokie. Rośnie sobie w ogranicznikach z foli falowanej .. i sama się zagęszcza. Madżen leci po całości do równa.. a u mnie jest luz blues.. i rośnie sobie jak chce.
W tym roku liście szafirków mam jakieś niższe niż zwykle.. i akurat to mnie cieszy
Dzięki! Jeśli tylko jest tam mokro, to będzie rósł O żurawkach już się nie wypowiadam - moje zdanie znasz
Sesleria rzeczywiście nadaje się do podziału - a Ty masz cierpliwość do takich rzeczy