Witaj Ika
Pnącza na pewno nie dadzą intymności na działce, więc wedłum mnie odpadają.
Najwęższy żywopłot stworzysz z Cisa, ale tu trzeba niestety wspomnieć o bardzo wysokim koszcie nawet przy krzewach 80-100cm. Aby był gęsty i szczelny trzeba co najmniej 3 krzewów na metr (zależy to też od odmiany) a nie zawszze to wystarczy.
Żywopłot liściasty nie będzie szczelny cały rok. Grab częściowo pozostawia liście na zime, ale potrzebuje cięcia z dwóch stron, przy siatce nie będzie to może duży problem, ale przynajmniej te 50cm miejsca potrzebuje.
Nie wiem dokłądnie ile miejsca może zająć choina kanadyjska, ale też przynajmniej 60cm.
Świerki serbskie odpadają bo potrzebują dużo miejsca.
Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem jest jak pisałaś tuja Smaragd posadzona co 50cm szybko utworzy gęstą zieloną ściane przez cały rok, można ją ciąć i trzymać w ryzach i trzymać głębokość żywopłotu na poziomie 50cm.
No jeszcze jest jedno rozwiązanie najbardziej wąskie

szczelny drewniany płot (o betonowym nawet nie myśl

mam u siebie i to wielka udręka patrzeć na takie okropieństwo) ale domyślam się, że to nie wchodzi w grę.
Ja zrobiłbym tak. Poszerzył rabate o 50cm i posadził tuje Smaragd. Będzie metrowej głębokości rabata plus 50cm na żywopłot. Zostnie 4 metry trawnika.
Decyzja już należy do Ciebie.
Na rabacie możesz posadzić tawuły dla kontrastu, czerwone berberysy, mniejsze hortensje bukietowe Little Lime lub Bobo, jakieś trawy np Miskant Morning Light. Możesz posadzić żurawki i niższe trawki, sezonowo dosadzać begonie. Na 19 metrach spokojnie kilka kolorowych plam uda się stworzyć. Rośliny będą ładnie wyglądać posadzone w grupach po kilka sztuk.
Na koniec dodam, że specjalistą nie jestem

Pozdrawiam