To zrób od 3 do dwójki taką długą, na końcu skręt w lewo, a zlikwiduj częściowo ten środkowy pas. Nie narysuję w pracy, tzn narysuję, ale nie załaduję z dysku zdjęcia.
edit, ta część od 2 do 3 skręcająca pod kątem 90st połączy się z tym skrętem króciutkim.
Kasiu, będzie piękna nie ma innej opcji, przecież kochasz róże a to już jest połowa sukcesu , szczypta cierpliwości i trochę opieki i sukces gotowy....a pamiętaj o " ambrozji z pokrzyw" one to uwielbiają.
Dziewczyny mam takie magnolie posadzone w linii. Chciałabym je podsadzić różami. Za nimi zrobię ekran najprawdopodobniej z cyprysika Ivone. Jakie kolorystycznie róże by do nich pasowały? Zastanawiałam się nad żółtymi i pomarańczowymi. A pod róże może tak żurawki?
Kasia, coś czytałam o złym i dobrym sąsiedztwiemoich doświadczalnych poletek to nie dotyczy Karol wiosna skromniutka, przyjdzie czas na prawdziwą wiosnę i wtedy będzie się działo. Iwonka, jest mi bardzo miło
milutki lawendowy akcent.
Witaj,Kasiu.
Zrobiłam tą wizualizacje z magnolią.
Niestety zdjęcia są zrobione zbyt blisko i nie ma perspektywy.
Teraz chciałabym żeby inni się wypowiedzieli.
Ja tylko sugeruję.
Jeśli chodzi o wersję profesjonalisty, to Wasza jest lepsza przynajmniej wizualnie, nie wiedziałam, że jeszcze ktoś robi w takiej technice. No i nic tu nie ma w tym ogrodzie poza kilkoma kamieniami
Wersja "profesjonalisty" się nie nadaję do użytku.
Zdjęcie chyba z 2011r. W dużej mierze jest już nieaktualnie, ale dobrze na nim widać, że mój ogródek jest długi i wąski.
Mieszany żywopłot ma być po prawej stronie. Tych drzew, które tam rosną już nie ma. Były to drzewka owocowe zasadzone kiedyś przez mojego tatę.