Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój 4 arowy azyl...

Mój 4 arowy azyl...

Bogdzia 21:07, 01 kwi 2015

barbara_krajewska napisał(a)
Dziewczyny, dzięki że zaglądacie. Ja wyjątkowo zarobiona jestem, bo szykuję się do wyjazdu.

W związku z tym dopiero po świętach znów się pojawię.

A tymczasem wszystkim zaglądającym, i nie tylko, wesołych świąt życzę i przede wszystkim lepszej pogody.

Basiu kto wyjeżdza ten świat nie musi szykowac.A Ty co???
Zdrowych i wesołych Świąt.
Kindzia 09:05, 02 kwi 2015

Basiu czy miodunkom trzeba jesienią ciachać liście? U mnie nie cięte, teraz też jeszcze nie czyszczone...marnie wyglądają, chociaż kwitną już.

Zdrowych, wesołych Świąt
Karol99 09:06, 02 kwi 2015

Ja również życzę wesołych świąt.
I żeby pogoda się polepszyla.
Mala_Mi 21:31, 03 kwi 2015

Dziękuję za życzenia i wzajemnie
Przyszłam Ci napisać, że zrobiłam foto Twoich skrętników.. ale jak zajrzysz za kilka dni to u mnie nie odnajdziesz fotek.. wstawiam więc u Ciebie.. na foto nie widać ale naprawdę są duże Ten większy ma średnicę ponad 40 cm i już wypuścił 6 gałązek... to teraz dłuuugo bee mieć kwitnąco na oknie. Przeniosłam do biura bo tu najwięcej siedzę.. po lewej niebieski co dostałam jako gratis do prymulek.

Karol99 21:34, 03 kwi 2015

inag napisał(a)
Z całego serca życzę zdrowych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych!!!
barbara_kraj... 22:24, 06 kwi 2015

Jestem i wypadałoby mi teraz po tych świętach prawdziwie odpocząć, bo tak zmęczona jestem, że nawet tak potrzebna mi krótka drzemka przyjsć nie chciała
Sobota w W-wie była dość przyjemna. Popracowałam trochę w ogrodzie córki. Zdziwiłam się, że u niej kwitną forsycje, bo na mojej działce na razie w pączkach.
W niedzielę zaś pogoda była fatana. Mokro, zimno, wietrznie i co chwilę deszcz ze śniegiem. Zima z wiosną walczyła.

Bogdziu, marzę o dniu, kiedy do córki zamiast z kilkoma torbami, ze swoją podręczną tylko pojadę.

Kasiu, dzięki za życzenia. Ja liści miodunki nigdy nie przycinałam. Najwyżej wiosną usuwałam uschnięte, ale i to nie zawsze. Młode liście szybko zasłaniają te zeszłoroczne. Dla estetyki można je oczywiście wyciąć.

Karolu, wreszcie jest nadzieja na lepszą pogodę A za życzenia dziękuję.
barbara_kraj... 22:36, 06 kwi 2015

Mala_Mi napisał(a)
Dziękuję za życzenia i wzajemnie
Przyszłam Ci napisać, że zrobiłam foto Twoich skrętników.. ale jak zajrzysz za kilka dni to u mnie nie odnajdziesz fotek.. wstawiam więc u Ciebie.. na foto nie widać ale naprawdę są duże Ten większy ma średnicę ponad 40 cm i już wypuścił 6 gałązek... to teraz dłuuugo bee mieć kwitnąco na oknie. Przeniosłam do biura bo tu najwięcej siedzę.. po lewej niebieski co dostałam jako gratis do prymulek.

Aniu, nie mówię, że zaczarowałaś je, skoro tak szaleją z tym kwitnieniem. Warunki mają dobre, miejsca sporo to i odwdzięczają się. A ja cieszę się, że sprawiają Ci radość.
Moje gniotą się na niezbyt szerokim parapecie i pewnie cierpią. I jak na tę chwilę nie paczkują

Milka 10:18, 07 kwi 2015

Korony już spore i ciemierniki śliczne, u mnie lilie idą na maksa, łącznie z tymi miejscami, skąd nieustannie przesadzałam
Fajnie, że po świętach i zacznie się ruch w ogrodzie
Pszczelarnia 10:20, 07 kwi 2015

I tutaj ciemierniki....
weronika77 15:18, 07 kwi 2015

U mnie też jeden ciemierniczek się pokazał, ale i parę śnieżników, i przylaszczki. Dzięki za pochwały. Zostawiam z pozdrowieniami klimat ciepły znad M. Martwego.