Szkoda , gdyby jednak coś się zmieniło, to proszę dajcie znać Zawsze można też w innym terminie, sezon długi, arboretum otwierają mniej więcej od połowy kwietnia.
Pozdrawiam Kwiatuszek dla Was
Trochę Kasia mnie przystopowała z wyjazdem dalej nie wiem jak rozwiną się sprawy z odwiedzinami, za dużo czasu nie będzie,
żeby dotzeć dalej.....jedziemy w odwiedziny do Malej, a chcemy przede wszystkim sprawić radość Ani z naszego przyjazdu
Kasiek jest organizatorem i ona narzuca organizację wycieczki, a ja to się rozpędziłam z tej radości, tak już mam
Kasiu .. Na początku jak przeczytałam to się zmartwiłam, ponieważ w tej chwili mam wianek powieszony w innym systemie. Ale ..od czego jest archiwum ??...
Proszę .. Dla Ciebie i innych zainteresowanych bezinwazyjnym zawieszeniem wianka na drzwiach .. I Kasie uściskaj ode mnie, za tego buksa i ogólnie
Miejsce barwne ale do przeróbki ... liliowce są tylko piękne jak kwitną, tak więc trzeba je wkomponować w inne rośliny, ta sprawa jeszcze wisi, ważniejsze są inne miejsca. Zostawiam portrety i pozdrawiam
Zima też jest piękna, nawet w moim powstającym ogrodzie jakaś marna fotka się znajdzie , ale od kilku dni jest tak ponuro i mżyście, że nie chce się aparatu wyciągać. Ptaki umiarkowanie lgną do krążków słoniniwo-słonecznikowych , zdecydowanie przeważają bogatki, ubogie i modraszki przylatują sporadycznie.
Tutaj kupuje ziarno .