Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 08:01, 18 mar 2015

Ewa777 napisał(a)

Wiesz, nie wytrzymałam i przed chwilą zamówiłam sobie 3 rodzaje ciemierników. Mają przyjść w donicy, to może urosną Jak się rozrosną to się wymienimy

Pośmiałam się wczoraj, ale udało mi się zasnąć, bo i pora późna była

3 rodzaje.... pojechałaś po bandzie ciekawa jestem jaki gatunek.
Ps. Jeszcze nigdy ne próbowałam rozmnożyć bądz podzielić ciemiernika ..hmmm
gierczusia 08:05, 18 mar 2015

Juzia napisał(a)

O maj gudnesss!
Daj znać ile to to z przesyłką i kiedy to to Ale się nie spiesz

Ajjjj Kofana do bogini to mi duuuuużo brakuje ale cieszę się ,źe się cieszysz priva napiszę
Bea 08:07, 18 mar 2015

Macham,

po przekwitnięciu nie sćinaj kwiatka i zbierz nasiona.
Łatwo kiełkują. Tylko czy po wysianiu będzie też taki różowy - to się okaże później.
lojalna_ 08:09, 18 mar 2015

No poranny meldunek niczego sobie ciemiernik jak ta lala ...... A ptoszki u Ciebie wybujałe, wiecznie cos nowego przylatuje A u mnie w niedziele dwa motyle latały piekne jeden cytrynowy drugi fest pieknie wielobarwny ale fotki nie zrobiłam bo widły mi sie do rak przylepiły

A Twoje oczka byly w Katowickim szpitalu okulistycznym ? Czy juz pomocy nie potrzebuja?
Juzia 08:16, 18 mar 2015

Będę czekać
gierczusia 10:38, 18 mar 2015

Bea napisał(a)
Macham,

po przekwitnięciu nie sćinaj kwiatka i zbierz nasiona.
Łatwo kiełkują. Tylko czy po wysianiu będzie też taki różowy - to się okaże później.

Hura , hura , hura dzięki Nasionkowa Bogini wiesz ,że koło tych nasion stipy , które mi włożyłaś do doniczki ,łażę jak koło jeża ciekawe czy wykiełkują ..
.....mam nadzieję że wykiełkują ten różowiutki

Buziol
gierczusia 10:43, 18 mar 2015

lojalna_ napisał(a)
No poranny meldunek niczego sobie ciemiernik jak ta lala ...... A ptoszki u Ciebie wybujałe, wiecznie cos nowego przylatuje A u mnie w niedziele dwa motyle latały piekne jeden cytrynowy drugi fest pieknie wielobarwny ale fotki nie zrobiłam bo widły mi sie do rak przylepiły

A Twoje oczka byly w Katowickim szpitalu okulistycznym ? Czy juz pomocy nie potrzebuja?

Haha Tobie się przykleiły widły a mnie motyka .. Chwasty ..miejcie się na baczności u mnie też ten cytrynowy motyl był , ale one za szybkie są do mojego anemicznego aparatu

A oczy..hmmm..no były na ceglanej były..ale tam jest tak dziwnie ,źe za każdym razem do innego lekarza idziesz...aaaa...miałam już tyle badań ( ostatnio przezprzełykowe badanie serca źeby wykluczyć wadę ... mało atrakcyjne badanie , stanowczo ńie polecam ) a oni nadal nie wiedzą gdzie jest przyczyna
Ps. Teraz mogę rano meldować , bo w łóżku siedzę ..a normalnie to będe gnać do roboty na złamanie karku
gierczusia 10:44, 18 mar 2015

Juzia napisał(a)
Będę czekać

Muszę znależć jakiś odpowiedni karton daj adresa na priv
gierczusia 10:46, 18 mar 2015

A dziś Zuza postanowiła sie ze mną zaprzyjażnić ... Od dawna już nie uciekała na nasz widok , a nawet jak zbliżyłam do niej twarz na jakieś 30 cm to ona tylko okiem łypnęła co ja tam wyprawiam i spała se dalej .. Ale dziś..szła sobie spokojnie a ja położyłam rękę...i patrzę..a ona spojrzała ..i wlazła żałujcie ,że mnie nie widzieliście..w jednej ręce jaszczura w drugiej aparat w futerale ... Wogóle to tak klęczalam chyba z 10 min , bo Zuzie sie bardzo na mojej łapie spodobało i złazić nie miała zamiaru jak byście widzieli wypiętą na kolanach babę klęczącą na tarasie...ajjjjjj ??? a to tylko jaszczurka

siakowa 10:53, 18 mar 2015