Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Mój jesienny ogród 03:25, 09 gru 2014

Do góry
Witam, u mnie na razie pogoda znośna w dzień 2-4 w nocy -2-0, mogło być tak do świąt. Już 8 zaraz będzie 15 a potem to już poleci. W tym roku będę miał 5 dni wolnego, trochę będzie mało kasy ale i odpocząć też trzeba.
Bogdziu, Jesień była piękna ale te zdjęcia są z października a teraz po tych mrozach wszystko obleciało. Kamienie były fantastyczne dla tego narobiłem tam mnóstwo zdjęć. Pytałem o las gdyż ciekawi mnie czy coś tak pięknego można było zniszczyć ale widać ludzka głupota nie zna granic. Wiem co czujesz, ja słyszałem że mój las też ma iść do wycięcia, aż mi gardło ścisnęło, mam nadzieje że nie prędko się to stanie i może ktoś odwróci jeszcze tę kwestie. Pamiętam że gdy przyjechałem, poleciałem najpierw do lasu a potem na twoje podwórko. Przed odjazdem też poszedłem zrobić sobie kilka zdjęć. Naprawdę aż nie chce się w to wierzyć, współczuje Ci naprawdę. Po tych gorzkich słowach coś dla osłody.

Mój jesienny ogród 02:12, 09 gru 2014

Do góry
Witam, u mnie na razie pogoda znośna w dzień 2-4 w nocy -2-0, mogło być tak do świąt. Już 8 zaraz będzie 15 a potem to już poleci. W tym roku będę miał 5 dni wolnego, trochę będzie mało kasy ale i odpocząć też trzeba.
Bogdziu, Jesień była piękna ale te zdjęcia są z października a teraz po tych mrozach wszystko obleciało. Kamienie były fantastyczne dla tego narobiłem tam mnóstwo zdjęć. Pytałem o las gdyż ciekawi mnie czy coś tak pięknego można było zniszczyć ale widać ludzka głupota nie zna granic. Wiem co czujesz, ja słyszałem że mój las też ma iść do wycięcia, aż mi gardło ścisnęło, mam nadzieje że nie prędko się to stanie i może ktoś odwróci jeszcze tę kwestie. Pamiętam że gdy przyjechałem, poleciałem najpierw do lasu a potem na twoje podwórko. Przed odjazdem też poszedłem zrobić sobie kilka zdjęć. Naprawdę aż nie chce się w to wierzyć, współczuje Ci naprawdę. Po tych gorzkich słowach coś dla osłody.

Ogród Magdalenka 23:46, 08 gru 2014

Do góry
noemi napisał(a)
Dobrze,że mamy chwilową przerwę w szaleństwach zakupowych z zielonymi , bo można się skupić na wnętrzach i nie tylko ...

W moim ogrodzie, na wiosnę, zagości pewna Pani , wiadomo Teraz , na czas zimowy, przeniosłam ją do domu, bo na zewnątrz jest za zimno

A tak prezentuje się przed domem Jestem nią oczarowana ...

Już ja podziwiałam...tę panią...ale za każdym jej pojawieniem sie u ciebie jestem nia niezmiennie.....oczarowana
Pozdrawiam!
Stroiki i wianki różne nie tylko świąteczne 23:43, 08 gru 2014

Do góry
I ja zaczęłam przygodę z wiankami. Szkoda, że zdjęcia nie oddają ich całego uroku

Ten czerwony troszkę się zmienił dopracowałam go, ale jeszcze się nie doczekał sesji fot.

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:29, 08 gru 2014

Do góry
dzisiaj z Frankiem popełniliśmy świąteczne kartki do szkoły
zatem sezon okołoświąteczny rozpoczęty. Bawiliśmy się świetnie

Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 23:29, 08 gru 2014

Do góry
Gabriela napisał(a)

Gabrysia, ja z innej beczki, poszukuję takiej donicy jak ta metalowa mniejsza na teraz. Podaj na PW proszę cenę i lokalizację.
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 23:23, 08 gru 2014

Do góry
Kolejny wianeczek

Kasieńko - miało być na bogato?

Pszczelarnia 23:19, 08 gru 2014

Do góry
Kopcujemy róże i trawy u siebie.
Pamiętamy też o naszym Białym Ogrodzie; koleżanki pięknie okopcowały hortensje i róże, ja wskakuję okopcować i owinąć matami młode magnolie:

Jest pięknie.

Pszczelarnia 23:07, 08 gru 2014

Do góry
Pojawiły się 2 pergole tego typu do róż pnących i powojników:

Jeszcze sadzę cebulowe do donic:

Jest tzw. "towar" zadołowany tu i ówdzie (na zdj. kiścienie). Doszły potem laurowiśnie.

I są posadzone kulki cisowe, co kiedyś staną się kulami.

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:59, 08 gru 2014

Do góry
Nie wierzę Ci Kobieto!!!!! Z tymi recyma... Pacz pierwszy zrobiony w 15 minut, powinien być troszkę grubszy ale to prototyp

A świeczniki zróbcie będziecie mieli klientów
Pszczelarnia 22:46, 08 gru 2014

Do góry
Donice wysprzątane, teraz prezentują się najładniej, jak nigdy w sezonie (muszę popracować nad kompozycjami w donicach w przyszłym sezoie):

Lawendowy zawrót głowy 22:43, 08 gru 2014

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Wejscie i po prawej rabata , która trzeba bedzie wiosna zrobić od nowa. Chciałabym tam trzy stozki z cisa i wymieszane kulki bukszpanowe z cisowymi ale nadal nie wiem , jak szybko te roslinki rosna i czy trzy stozki to nie za duzo ...dziewczyny pisały, że sosenki aut bo nie mieszamy gatunków ... z niskich traw będa konwaliki i hakone i moze kilka stip bo na miskanty chyba za mało miejsca

ten zas sie wtrambolił ..gwiazda

i przed sekunda rozkopał ziemie

Piękny wianek i widać też masz talenta, a Danusi porady bardzo trafione, to masz gotowca na wiosnę tylko działać
Egzotyczna wyspa na Podkarpaciu 22:40, 08 gru 2014

Do góry
ZbigniewG to dla cb
Pszczelarnia 22:37, 08 gru 2014

Do góry
Są i damy w białych prześcieradłach:

Dla jednej już dół przygotowany:

Takie listopadowe klimaty:

Ranczo Edy 22:31, 08 gru 2014

Do góry
dziękuję kochane za miłe słowa ....cieszę się bardzo że Was mam słowa otuchy dobrze robią lepiej będzie mi się spało ...Lencia już chrapie młody jak to Hanusia mówi już się zbiera do spania i ja jeszcze musiałam do Was na dobranoc zerknąć ... buziaki dziewczynki
Spokojnej nocki ....

Pszczelarnia 22:30, 08 gru 2014

Do góry
Listopad 2014 - przemijalność daje znać o sobie:

Liście

Rdza

Odważanie

Ogród w budowie - nieustającej 22:26, 08 gru 2014

Do góry
Haniu, to prawda, jest drogo bardzo, ale myślę że te dekoracje nie są bardzo trudne do zrobienia. Tych z wyjętych z morza czy innej wody gałęzi, jak widzisz było dużo.
Nie popatrzyłam kalinie na metkę i nie wiem jaka to odmiana. Wolałam zająć się wąchaniem. Może Dzidka się tu zjawi, to będzie wiedziała.

Sebek - zainspirujesz się na sto procent.

Misiowo:

Szafy i stoły pełne skarbów:

Ogród Eli 22:17, 08 gru 2014

Do góry
Elu pozdrówka zostawiam

Moje ukochane miejsce na ziemi 22:14, 08 gru 2014

Do góry
uwielbiam ciepło kominka ...

Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 22:13, 08 gru 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Choinka upleciona z gałązek brzozowych.

Piękna.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies