Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To tu...

To tu...

MAD 15:35, 17 mar 2015

Kuba napisał(a)
Witaj, wpadłam na chwilę i się okazuje że chcę zostać dłużej ciekawe ujęcia, szybka akcja, wyborowa obsada, piękna sceneria- gratuluję.

PS- masz już projekt bo nie doczytałam ? POzdrawiam

Witam!

Z tą szybką akcją to bym nie przesadzała... Jest szansa, że dopiero teraz ruszy nieco.

Projekt mam na razie w wersji czarno-białej. Jeszcze kilka szczegółów jest dopracowywanych. Danusia teraz zapracowana, więc przyjdzie mi jeszcze trochę poczekać... Ale z ostatnimi nasadzeniami już działam wg. projektu.
Kuba 15:37, 17 mar 2015

A więc napięcie rośnie
malgorzata_s 17:08, 17 mar 2015

Witam się, mieszkasz w bardzo ładnym miejscu, projekt Danusi na pewno go jeszcze upiększy. Pozdrawiam i zaznaczam
Bogdzia 17:35, 17 mar 2015

Zaglądam od czasu do czasu ale chyba nic nie pisałam. Twoje jezioro przed domem mocno mnie zaintrygowało bo znam taki dom gdzie jest tak zrobione właśnie ale u Ciebie to kaprys przyrody. Dom odbija sie w nim cudnie.Choiny śliczne rzeczywiście , no i projekt robi Szefowa więc nic juz wiecej pragnac nie można. Pozdrówka zostawiam.
MAD 19:02, 17 mar 2015

malgorzata_s napisał(a)
Witam się, mieszkasz w bardzo ładnym miejscu, projekt Danusi na pewno go jeszcze upiększy. Pozdrawiam i zaznaczam

Witam i dziękuję. Zapraszam w odwiedziny.
MAD 19:06, 17 mar 2015

Bogdzia napisał(a)
Zaglądam od czasu do czasu ale chyba nic nie pisałam. Twoje jezioro przed domem mocno mnie zaintrygowało bo znam taki dom gdzie jest tak zrobione właśnie ale u Ciebie to kaprys przyrody. Dom odbija sie w nim cudnie.Choiny śliczne rzeczywiście , no i projekt robi Szefowa więc nic juz wiecej pragnac nie można. Pozdrówka zostawiam.

Witam Krolową Rododendronów u siebie. Strasznie mi miło, że mnie odwiedziłaś i zostawiłaś ślad. W miejscu gdzie pojawia się czasowo nasze jeziorko planujemy zrobić oczko wodne. Będe się mogła cieszyć pięknym widokiem nie tylko po ulewnych deszczach.
MAD 20:14, 17 mar 2015

Golenie buksikowych kuleczek zakończone. Jeszcze do ideału im troszkę brakuje ale i tak jestem zadowolona. Jak na 9,- za szt. to nie jest źle.
Niestety w amoku cięcia nie osłoniłam ziemi i teraz muszę się pobawić w zbieranie zieleniny, a nie mam kiedy, więc proszę nie zwracać uwagi na nic poza buksami.

Paulaa 20:21, 17 mar 2015

Ale super fryzurki wyszły superanckie cięcie,mnie jeszcze czeka ta przyjemność
Fryzjerka pierwsza klasa

MAD napisał(a)
Golenie buksikowych kuleczek zakończone. Jeszcze do ideału im troszkę brakuje ale i tak jestem zadowolona. Jak na 9,- za szt. to nie jest źle.
Niestety w amoku cięcia nie osłoniłam ziemi i teraz muszę się pobawić w zbieranie zieleniny, a nie mam kiedy, więc proszę nie zwracać uwagi na nic poza buksami.

jazzy 20:23, 17 mar 2015

Ty masz do tego istny dar!
Pięknie wyszły kulaski!
Normalnie wow!
MAD 20:24, 17 mar 2015

Moje bukszpanowe eksperymenty sprzed lat wyglądają obecnie tak:

15 lat temu były lichymi, nędznymi krzaczorkami...