Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Margo 14:48, 17 mar 2015

Fasolka napisał(a)

Witaj Gosiu O proszę i kolejna ogrodniczka z okolic Trójmiasta Jak miło Może ja odpowiem bo ja wywołałam temat tej kredy Nie wiem czy Ewa poszukuje czy nie, ale mam jej strasznie dużo (30 kg więc jako coraz bardziej aktywna forumowiczka (od wczoraj) sama z siebie zaproponowałam Ewie i Eli bo widziałam, że dziewczyny z Trójmiasta. Gdybym nie przegapiła Twojej lokalizacji to i Tobie też bym zaproponowała. Za to bardzo się cieszę, że przedstawiłaś tu swoją opinię o octanie. Im więcej takich słów tym więcej energii do robienia oprysków, których serdecznie nie znoszę

Witaj Olu
To coraz wiecej nas tutaj z okolicy
To namieszałysmy z ta kredą, i teraz Ewa, chcąc czy nie chcąc, zostanie właścicielką dużej ilości kredy
szemusia 18:05, 17 mar 2015

O proszę, ale się dziewczynki zgadały
Ale takimi mądrymi nazwami operujecie, że nijak nie wiem o co chodzi Chemia, to raczej nie moja bajka
Pozdrawiam, Ewcia...
Fasolka 18:32, 17 mar 2015

Margo napisał(a)

Witaj Olu
To coraz wiecej nas tutaj z okolicy
To namieszałysmy z ta kredą, i teraz Ewa, chcąc czy nie chcąc, zostanie właścicielką dużej ilości kredy

No chyba, że Ewa nie stosuje takich zabiegów, więc nie będzie miała problemu z nadmiarem tej naszej kredy
Gosiu, jak Ewa tu zajrzy to się pewnie zdziwi, że taka dyskusja się tu rozpętała pod jej nieobecność ale pewnie też ucieszy, że tyle dobrych duszyczek-ogrodniczek ma tak blisko

Fasolka 18:38, 17 mar 2015

szemusia napisał(a)
O proszę, ale się dziewczynki zgadały
Ale takimi mądrymi nazwami operujecie, że nijak nie wiem o co chodzi Chemia, to raczej nie moja bajka
Pozdrawiam, Ewcia...

Beato, ja wcale taka mądra nie jestem, ale zobacz, co to Ogrodowisko robi ze starych "ogrodników", że zaczęli używać takich nazw (mówię tu o sobie rzecz jasna Poczytaj sobie tu na forum w wątku Herbicydy o tym octanie bo to bardzo dobry, naturalny specyfik do oprysków, który możemy zrobić sobie w domu
Ewa777 19:40, 17 mar 2015

Kochane dziewczyny, oczywiście nic nie wiem o tym octanie, więc chyba muszę nadrobić zaległości w swojej edukacji
Jeżeli to takie cudo, to oczywiście będę chętna Umówimy się
Bardzo się cieszę, że u mnie piszecie, to przynajmniej mam ważne informacje I musimy się wszystkie spotkać
Ewa777 19:43, 17 mar 2015

zbigniew_gazda napisał(a)
Ewa czekam jak pokażesz róże które przyjdą. U nas przymrozki co noc do minus 2. Okrywam piwonię drzewiasta bo ona bardzo wrażliwa.

Zbyszku, róże doszły, ale pod obecność męża, więc nie zrobił zdjęć paczki. Róże są teraz w wannie i się moczą Zaraz zrobię fotki. Nie wiem tylko, czy uda mi się je wrzucić, bo przez dwa dni miałam z tym problem
malgorzata_s... 20:03, 17 mar 2015

O karpiach w wannie wiem ale o różach?? Ściskam
BusyBee 20:10, 17 mar 2015

Ewcia a jakie róże zamówiłaś? może gdzieś już o tym pisałaś, ale nie doczytałam...
Ewa777 20:18, 17 mar 2015

Gosiu, jedni trzymają w wannie karpie, a inni róże
malgorzata_s... 20:20, 17 mar 2015

Chyba wolę róże