Krogulec jest codziennie .. od kilku lat... to natura.. brutalna, ale natura, my też jemy zwierzątka Taki krogulec zje da ptaszki i ma na cały dzień... nie to co misiek.. gar mięska z galarety na raz
Za to jak zima będzie taka jak ostatnio to za 2 miesiace zaczną sie pierwsze krokusy
Oglądając piękne dekoracje świąteczne na forum trochę się zakompleksiłam, ale co tam, do przyszłego roku się poprawię. A tak mam w tym roku srebro i złoto - wieje nudą, ale to "bezpieczna" kolorystyka. Poza tym posiadanie dwóch kotów i dwóch psów wpływa na rodzaj materiałów dekoracyjnych np. na wypadek wywrotki choinki lub jej obgryzania(przerabiane kilkukrotnie) zastosowaliśmy sztuczną, co by się igły nie obsypały jeszcze przed Świętami oraz nie-szklane bombki, itd. Pozdrawiam odwiedzających.
Mariusz jak najbardziej popularne, łąkowe bodziszki, róże i inne pospolite, a nie mam jeszcze dużo, mam tylko 1/3 tego co miałam w rajskim Ja również serdecznie Was pozdrawiam i zdrówka życzę dla Ciebie piwonia Anna z ogrodu botanicznego z Poznania, zdobyczna