Czekam na obserwacje po zastosowaniu
Nie wiem jak im się z chaupy chce wychodzić, ale badziej mnie zawsze zastanawiało, jak oni to robią, że przy takiej wilgotności, zawsze moją nienaganne fryzury
Ten klonik to chyba najzwyklejszy Acer Palmatum "Dissectum". Ale głowy sobie uciąć nie dam. Wsadzony ponad 10 lat temu, więc na pewno nie żadna "nowa" odmiana.
Dyńki jak prawdziwe dyńki W przepisach nie pomogę bo nie lubię dyni jadać.. chyba, że w occie
Trójsklepka piękna, jakby moje takie były to nie dostałyby eksmisji na bruk.
Ale te hulanki aż ponownie zacytuję.. jeden bzyczek już leży jak nawalny w trupa To byłą imprezka
I u mnie leje już ponad tydzień, a w końcu jesteśmy ten pd-wsch...
Oto moja Strawberry Hill, ale ja w zasadzie z pytaniem do fachowców od róż angielskich, bo nie mam z nimi doświadczenia. Gdzieś wyczytałam żeby od października nie wycinać przekwitłych kwiatostanów, aby róża zaprzestała kwitnięcia i zaczęła się przygotowywać do zimy. I mam pytanie do Was czy to prawda? Tak też zrobiłam i od jakiegoś czasu nie usuwam przekwitłych kwiatów i po pierwsze nie wygląda to estetycznie a po drugie nic to nie dało róża jak szalała z kwiatami tak szaleje, ma masę nowych paków. Jak Wy postępujecie w tej kwestii?
Witam, jakiś czas temu zauważyłam na trawniku takie coś nawet nie umiem nazwać co to może być. Sa to takie czarne kulki na źdźbłach trawy. Czy ktoś spotkał się z czymś podobnym i wie co to takiego. Są to małe skupiska.