Dzięki Danusiu za odwiedziny bardzo mi miło, że Szefowa czuwa zbieram materiał na przyszłość, choć jeszcze do końca nie wiem gdzie je ostatecznie posadzę i w jakim układzie, ale jestem oczywiście zdecydowana, że cis będzie ba! ekrany z cisa )) choć w tej chwili patrząc na te małe sadzonki wydaje się to śmieszne ) jak przyjdzie pora to przynajmniej będzie co sadzić, bo w sumie mamy już teraz tych cisów ponad 140 )
Mam nadzieję, że akcja bukszpan zakończy się sukcesem co do pozostałych dwóch okazów muszę ponegocjować przetrzymanie chociaż do następnego roku, bo teraz nie mam gdzie ich posadzić ))
Ściskam serdecznie!
Witaj Elu, podglądanie także uczy i inspiruje przede wszystkim. Jeśli umiesz z tego skorzystać to spełnisz swoje marzenie o pięknym ogrodzie
Pozdrawiam i oczywiście zapraszam do założenia własnego wątku
Danusiu w tle za brzozami są cisy, czy je też posadzić??? Bo chciałabym się zasłonić od sąsiadów, na razie na tyłach koło malin mam choinę kanadyjską , a może w rogu przesadzić daglezję i ją przycinać ??? A może zrobić tam lustro ??? Oczywiście w przyszłości
juz jest posadzony winobluszcz piecio listny a pokrywa sie nie przejmuj jest tym czasowe zeby tam nikt nie wpadł kupiłem te trawy białe te małe tuzyce moze tam dozucic w dziury