Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "rozplenica"

Ogrodnik Mimo Woli cd 09:48, 14 wrz 2013

Do góry
Madziarzeszow napisał(a)
Aniu , w drugiej szkółce w Trzebownisku (z drugiej strony od kościoła) trawy są piękne i tanie , np. red baron po 4 zł , rozplenica , piękna sadzonka po 9 itp. Ja zawsze do tych dwóch zaglądam

buuuuuuuuuuu
Ogrodnik Mimo Woli cd 06:33, 14 wrz 2013

Do góry
Aniu , w drugiej szkółce w Trzebownisku (z drugiej strony od kościoła) trawy są piękne i tanie , np. red baron po 4 zł , rozplenica , piękna sadzonka po 9 itp. Ja zawsze do tych dwóch zaglądam
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:19, 13 wrz 2013

Do góry
jolusia, a wiesz, że mi chodzi po głowie aby jak najwięcej ich mieć będzie preriowo pozdrawiam

Krysiu, dzięki, rozszyfrowane, mam nadzieję, ze już zapamiętam nazwę w jednym miejscu z malutkiej tak się rozrosłą, że mam dywan i zero plewienia, więc bardzo lubię tę roślinę

Kindzia, Kasiu dąbrówkę mam w różnych miejscach i tez ją bardzo lubię, zwłaszcza jak kwitnie, zjawiskowo wtedy wygląda a Dżaga uwzięła się i teraz drapie w okno salonu, gaszę światło i udaję, ze mnie nie ma

ka1sia. Kasiu zaraz biegnę zerknąć, co u ciebie, dawno nie byłam, za pochwały dziękuję

GorAna, Aniu, pisałam kiedyś u ciebie, ze będę zgapiać pomysły z kamieniami i zgapiłam jeszcze nadwyżki są, mus je sensownie zagospodarować; część pójdzie do ogniska, a część na wędzarnię
rano biegałam i toczyłam walkę ze ślimakami i ....krecik znowu ruszył, na razie 1 mini kopiec! pozdrawiam

małgorzata_s, Gocha, muszę czyśćce posadzić po zewnętrznej stronie koła, bo zarasta trawki, a w środku rośnie miłorząb Mariken od Izy i Adama

Bogdziu, nic dodać i nic ująć do tego co napisałaś dzięki

Polinko, rośliny rosną szybko, sama zobaczysz, jak tylko po roku porównasz zdjęcia ani się obejrzysz, a wyrośnie aż będziesz się głowić ile cięcia cię czeka psiaki rozrabiają, ale i tak je kochamy

makkasia, Kasiu ale się cieszę, dzięki

Sebuś, dzięki już teraz wiem ciekawa jestem tej rabaty za rok

agata19762, Agatko, ależ cudny psiak, ja o takim marzę, ale to wersja pokojowa, a moje psiaki zahartowane i mieszkają na terenie w ciepłych budkach
tak myślałam o tych doniczkach i chyba dam je w okolicy białej ławki a trawki koniecznie sadź, rozplenica szybko rośnie

Justynko, pamiętam, muszę już ustalić z tobą termin, póki ogród w pełnej krasie napiszę na PW

Marzenko, masz jeszcze czas na wnuki, ale jak będą, oj pokochasz zupełnie inaczej

Gierczusia, na pewno taka drobna osóbka w bagażnik się zmieści zapraszam

Ogród Tosi 10:36, 13 wrz 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
Haha...ja też myślałam, że jakaś kolejna Tośka na forum jest
Fajne zdjęcie, ładna Tosia i cudna rozplenica

aaaaaaaa to ta sama tylko ładniejsza.
Dzięki - teraz nie wiem czy mam się cieszyć, czy fochać
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 10:06, 13 wrz 2013

Do góry
Syla napisał(a)
A ja zostawię pachnące zdjęcia ..... czy takie Cię satysfakcjonują ???

Syla, te zdjęcia są PRZEPIĘKNE!!!
lawenda i rozplenica?? nie znałam takiego połączenia, ale BARDZO mi się podoba
Ogród Tosi 08:35, 13 wrz 2013

Do góry
Haha...ja też myślałam, że jakaś kolejna Tośka na forum jest
Fajne zdjęcie, ładna Tosia i cudna rozplenica
Roztoczańskie klimaty 08:13, 13 wrz 2013

Do góry
Zeto, jaka to rozplenica z rozchodnikami? Sprawdza Ci się?
Ogród Tosi 08:10, 13 wrz 2013

Do góry
polinka napisał(a)
Tosia i ja Cię nie poznałam Zastanawiałam się jak to możliwe, że ktoś podpiął się pod Ciebie
Śliczna rozplenica i jeszcze piękniejsza właścicielka-energetyczna fotka

Dziękuję, dziękuję
Ogród Tosi 07:01, 13 wrz 2013

Do góry
Tosia i ja Cię nie poznałam Zastanawiałam się jak to możliwe, że ktoś podpiął się pod Ciebie
Śliczna rozplenica i jeszcze piękniejsza właścicielka-energetyczna fotka
Ogród Tosi 22:36, 12 wrz 2013

Do góry
leon60 napisał(a)
Jaka cudna fotka , dziękuję i rozplenica dorodna !

Pisałam, że rozplenica najpiękniejsza
Ogród Tosi 22:33, 12 wrz 2013

Do góry
Jaka cudna fotka , dziękuję i rozplenica dorodna !
Ogród Tosi 22:31, 12 wrz 2013

Do góry
Tosiunia, pieknie!a rozplenica jaka potforna
Ogród ogrodniczki 16:38, 12 wrz 2013

Do góry
Aniu,rozplenica to moja ulubiona trawa.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 10:05, 12 wrz 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Joasiu tak sobie myślę aby zimą zrobić podsumowanie roku w moim ogrodzie

Syla napisał(a)

To może i ja zrobię ? będę miała okazję posprzątać w zdjęciach dobrej nocki Marzen

Dziewczyny jestem za bo wasze ogrody są jak studnia inspiracji dla mnie!!!

a to zdjęcie Sylwia to..... ja pikole ...... poprostu miodzio jest .... lawenda i rozplenica .... no mus zapisać, ja łądnego kajecika nie mam jak Iza ale chyba zakupię i mój bazgrolnik przepiszę

Leśne Wzgórze 08:19, 11 wrz 2013

Do góry
Zakupy konkretne, teraz tylko posadzić i będzie kwitnąco Kompozycja jesienna bardzo ładna, rozplenica idealnie tak wygląda
Pozdrawiam cieplutko
Połowa działki - czyli mam powoli dość 17:27, 10 wrz 2013

Do góry
I kipiona trawka --nie za dobrze widać ---jak poczytałam to rozplenica japońska bo ma piękne kłosy.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 15:32, 10 wrz 2013

Do góry

róża Angela i trzcinnik, a dalej metasekwoja

i malwa co niby czarna.i rozplenica, co ją uwielbiam
Lawendowy kredens 10:40, 10 wrz 2013

Do góry
Basiu !! Cieszę się że zajrzałaś do mnie bo nie pamiętałam gdzie Cie szukać .Długo szukałam Joli i tyż Ja mam już u siebie Trawkę i ja kupiłam ale nie mam nazwy chyba to rozplenica japońska/?nie wiem czy dobrze napisałam ,zaraz poszukam nazwy prawidłowej/ piękna jest z tymi kłosami dałam 12 zł..Jak będziesz w pobliżu jeden telefon izapraszam do siebie na kawkę .Ja nie pracuję więc zawsze możesz zadzwonić i wpasc .Fajnie że Ciebie poznałam i spedziłam cudownie czas .Pozdrawiam i ponawiam zaproszenie Nieporęt to trochę daleko odemnie ,ale jak będę wpobliżu to obejrzę
Ogród do kwadratu 08:32, 10 wrz 2013

Do góry
Bogdziu - rozplenica dwuletnia - ta przy tarasie ładnie się rozrosła. Inne mają znacznie mniej kwiatów... A tę jedyną - z racji stanowiska - patelni podlewałam resztką wody z nawozem do surfinii. I kwitnie jak szalona!! Nie sadź ich jednak zbyt blisko siebie - mają sporą rozpiętość. Mam posadzonych kila np. po trzy sztuki w kupie i efekt jest mniej spektakularny niż przy pojedynczej. Pozdrawiam
Ogród do kwadratu 20:42, 09 wrz 2013

Do góry
Cudnie, popieram poprzedników

Rozplenica Twoja ile ma już?ja swoja podzieliłam przedwczoraj z jednej 4 wyszło bo juz chciałabym na przyszły sezon je pikne mieć, ale obawiam si,ę, że to jednak potrwa troszku dlużej
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies