Ja też rzadko suszę na balkonie, bo nie lubię jak takie prawie suche mi moknie:/
ja bym piwonie sadziła grupami, takie mieszanki mi się nie podobają - chyba że 5 jednych, 5 drugich i tak na przemian... ale ja to ja
Karolina, też mam sporo do posadzenia jeszcze. I cebulek do szczęścia jeszcze nakupiłam i nakupić planuję Ech te pokusy...
Piwonii nie chcę miksować jeda z drugą obok siebie, tylko ewentualnie gdzieś zamieszać w ułożeniu krzaków, żeby nie wyszło, że najpierw mam pasek jasnych, a później pasek koralowych.
Coś tam poplewiłam, ale u mnie to kropla w morzu potrzeb
U nas pada ostatnio dość często, więc o podlewaniu nie trzeba myśleć. Zresztą ja i tak mało co podlewam. Teraz też zaczęło kropić.
jestem. w biedronce już nic nie było. Puste pudło po cebukach.
To do Lidla pojechałam- tam dopadłam czosnek Purple sensation i Gladiator. Jak już wróciłam to myślę że za mało kupiłam, ale nie chciałam szaleć ( 20 szt czosnku Christophii jeszcze czeka na posadzenie).
Ech.....
Macie czosnek Purple S?- zimuje bez kłopotów?
ten kremowy wydaje się prawie biały, tylko taki ciepły- bardzo ładny. I jeszcze pojedyńczy, z widocznym środkiem- sam miód!
Koralowa znów na zdjęciu ma śliczny kolor. choć bardziej kojarzy mi się z ocieplonym różem niż z koralem. Jest koralowa?