Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 10:59, 24 gru 2013

Do góry
Dziękuję nieustannie za życzenia, odwzajemniam wczoraj ubraną choinką z większą ilością czerwieni)

Kwiaty nietypowe jak na Święta, ale czerwone - odświętne i dłużej postoją niż gwiazda betlejemska.
Wianek z siana podrasowany na czerwono.

Moja bajka 10:54, 24 gru 2013

Do góry
Gosiaczku jestem cała i zdrowa, dzięki za troskę, ściskam.

Basiuniu pozdrawiam

A to mój trochę poczochrany świąteczny wianek
Ogród cioci 10:47, 24 gru 2013

Do góry
Witaj Gosiaczku mój kochany. U nas świąteczne zwariowanie i czasu wciąż mało Ale uwielbiam ten haosik Zalatana trochę jestem, mój syniu znów chory - standardowo gardło, więc odwiedziliśmy dwa razy Panią dr i apteki i niestety znów antybiotyk. Teraz mam stresa żeby zdążył się wykurować do zabiegu (ten migdałek nieszczęsny), a to już z drugiego stycznia. Chciałabym mieć to już za sobą bo strasznie dużo mnie to stresu kosztuje. Poza tym mam nadzieję, że po tym zabiegu będzie mniej chorował. Gosieńko mimo, że mało się ostatnio pojawiam to pamiętam o Tobie cały czas, wszak jesteś moją ulubioną ogrodowiskową koleżanką Gosieńko życzę Tobie i całęj Twojej Rodzince cudownych, spokojnych, radosnych i rodzinnych Świąt i żebyś zawsze była taką cudowną, ciepłą Osóbką i nadal zarażała wszystkich swoim optymizmem i cudownymi pomysłami Ja ze świątecznych ozdób zdążyłam zrobić trochę poczochrany wianek na drzwi, ale lepszy rydz niż nic Całuski
Postawić trawkę nad i... 09:54, 24 gru 2013

Do góry
Agusiu ... Ja dziś na szybciora " wpigułce "...

Bardzo m był mil Cię poznać ... ,
Mam nadzieję ,że teraz już okazje posypią się jak z rękawa

Dekoracje masz śliczne.. Uwielbiam taką konsekwencję kolorystyczną i ubolewam ,że mi jej brak...ale to nic ....

Śliczny ten wianek na drzwiach, łooo mammo ...

A przede wszystkim życzę spokojnych , rodzinnych Świąt.... ... Wolnych od codziennego biegu

Buziaki
Czas na ogród 09:37, 24 gru 2013

Do góry
Agnieszko przepiękny wianek Twoje palce wiele potrafią
Zdrowych, pogodnych, radosnych Świąt Ci życzę
Moja codzienność - ogród Oli 08:49, 24 gru 2013

Do góry
beta napisał(a)
Olu . cóż mam napisać....jest ślicznie...tak jak pisała Ania masz niesamowite wyczucie...a tego się nie można nauczyć...albo się ma albo nie...Pan Łoś czaruje...wianek z witek brzozowych wygląda znajomo

a mnie ineteresuje ta skrzyneczka...ona chyba zmniejszana jest?...i ta ceglana ściana podoba mi się niezmiennie

Dziękuję Kochana !

Tacka zmniejszana by szczelinki między deseczkami na dnie były mniejsze a jej wymiar to 30 x 21, w wiatrołapie mam podobną tylko czarną

Ceglana ściana też mi się podoba dlatego planuję ją jeszcze w kuchni

Moja codzienność - ogród Oli 08:26, 24 gru 2013

Do góry
Olu . cóż mam napisać....jest ślicznie...tak jak pisała Ania masz niesamowite wyczucie...a tego się nie można nauczyć...albo się ma albo nie...Pan Łoś czaruje...wianek z witek brzozowych wygląda znajomo

a mnie ineteresuje ta skrzyneczka...ona chyba zmniejszana jest?...i ta ceglana ściana podoba mi się niezmiennie
Jeszcze hobby czy już uzależnienie..? 08:17, 24 gru 2013

Do góry
hej Aguś...nawiankowałaś się ...kazdy wianek inny...każdy piękny...rodzinka uszczęśliwiona...Malutka też pewnie uzdolniona plastycznie będzie, po mamie

buziaki ślę i zycze wszystkiego dobrego....dbaj o siebie...i odzywaj się częściej...
Ogród w budowie - nieustającej 01:55, 24 gru 2013

Do góry
I dekoracje Twoje chwalę. Wianek z własnego ostrokrzewu - to jest dopiero wyczyn! PS Bombki cudne. Co jedna to ładniejsza.
Ogród w budowie - nieustającej 00:24, 24 gru 2013

Do góry
te wsiowe ozdoby bardzo urokliwe a wianek z ostrokrzewu taki jak pamiętam z książek z dziecka
girlanda na kominku bardzo mi się podoba i wreszcie muszę sobie taką sprawić - nie wiem tylko jak zrobić coby ściany nie pobrudzić i jak upleść taki choinkowy długi wałek - ale już wiem gdzie jest instruktor to nie zginę

Gabrysiu bajkowych i radosnych Świąt !
Ogród w Alei Lipowej... 23:06, 23 gru 2013

Do góry
Aniu jakoś nie miałam weny nic wymyślać, dziś parę rzeczy na szybko zrobiłam.

Marta dziękuję za ucha

Ewa są na baterię rok temu kupiłam jedne teraz drugie. Chciałam zrobic wianek ze świerkowych gałązek z białymi gwiazdkami i perełkami podświetlony właśnie lampkami na baterie, ale czasu zabrakło....

...więc wianki mam ubiegłoroczne... a reszta nic wielkiego, parę gałązek i takie tam....
....zobaczcie sami...

Ogród w skali mikro :) 22:53, 23 gru 2013

Do góry
Bardzo ładny wianek. Ja pierniki dziś kończyłam. Lubię ten zapach piernikowy.
Ogród Eli 22:37, 23 gru 2013

Do góry
Elu pozdrawiam świątecznie...wiankiem się nie kłopocz....ważne jest ciepło w serduchu i obecność bliskich.....wianek rzecz nabyta....za rok będzie z ozdobami
Pozdrawiam świątecznie
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 22:21, 23 gru 2013

Do góry
Welka napisał(a)
Dekoracje na zewnątrz bardzo mi się podobają, u mnie tylko wianek na drzwiach i niestety nie mam już z czego takich cudów jak u Ciebie zrobić
Wesołych!

Bardxo wielkie dzieki za pochlebne opinie. Sciskam swiatecznie i pozdrawiam cie Ewelinko !
Mały eden Ewy 22:12, 23 gru 2013

Do góry
Wianek z papierowej wikliny gotowy

Choineczki, też z papierowej wikliny
Ogród w skali mikro :) 21:50, 23 gru 2013

Do góry
Dziewczynki ... Mnie juź pierniki zalewają , .. Tak więc jak bedem kciała dalej pierniczyć to do kosztów pierniczenia bedem musiała dołączyć koszt karnetu na siłownię ... Bo ktoś przeca musi te pierniki wchłonąć .... Ponad 100 pierników na trzy paszcze... Łooo mamma wychodzi całkiem sporo ...

Natomiast wirus wiankowy, to jak mnie chwycił..tooo trzyma i puścić nie kce ... Jak wczoraj moja szwagierka zobaczyła mój wianek , to już mi przepuścić nie kciała nooo i musiałam jej dziś wianek zmontować ..jakbym napisała ,że bez przyjemności..... To bym skłamała ...

Ogród w budowie - nieustającej 21:38, 23 gru 2013

Do góry
Pochwal sie choinka... a wianek z ostrokrzewu prześliczny. i taki mega świateczny...
Bo doniczki są śliczne ... to wiesz..
Ogródek Janiny 19:26, 23 gru 2013

Do góry
I mój wianek na drzwiach:
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 19:20, 23 gru 2013

Do góry
Dekoracje na zewnątrz bardzo mi się podobają, u mnie tylko wianek na drzwiach i niestety nie mam już z czego takich cudów jak u Ciebie zrobić
Wesołych!
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 15:25, 23 gru 2013

Do góry
Lena napisał(a)
Ależ tu cudna atmosfera Też lubię takie mądre i pogodne osóbki
Co za historie
Gabisiu twój wianek mnie zachwycił - rewelacyjny jest
Reszta świątecznych aranżacji również powala
Pozdrawiam wiosennie....

Pozdrawiam Wielkanocnie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies