Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

Madzenka 18:37, 27 gru 2013

Domi napisał(a)

Anulo, ten wianek to gotowiec kupiony w zeszłym roku w TK Maxx'ie. Marzenka też ma taki. Moja Córeczka zahipnotyzowała się gdy go zobaczyła. Te kolory bardzo Jej się podobają. W przyszłości będę go wieszać w Jej pokoju.

Ma taki i mnie też ten misz masz kolorystyczny hipnotyzuje
anula_wn 18:42, 27 gru 2013

zaczarowałyście mnie kolorami !
a teraz obejrzałam "Maję w ogrodzie" z Greglis w roli gł i ona tez kolorami czaruje
oj w przyszłym roku może być u mnie zmiana.....
noemi 18:42, 27 gru 2013

Domi napisał(a)

Dziękuję No właśnie nic nowego nie przyszło mi do głowy. Ale mam już nowy pomysł na wykorzystanie ozdób z Blomusa. Ponieważ przyszedł za późno, realizacja: grudzień 2014 r.

Dekoracje piękne. A o pomysł na wykorzystanie ozdób z blomusa przypomnę się za rok , bo nijak nie udało mi się ich wykorzystać ... biegałam z choinkami po pokoju i nic mi nie przyszło do głowy

Sebek 18:54, 27 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)

Ma taki i mnie też ten misz masz kolorystyczny hipnotyzuje

I mnie również zaintrygował...niczym Judytę owa łechtaczka w filmie "Nigdy w życiu" Może moja choinka w przyszłym roku będzie kolorowa?
Domi 18:55, 27 gru 2013

Znalazłam jeszcze dwie skromne dekoracje w sypialni. Tę czarną kulę chyba dobrze znacie A na tej poziomej lampie z kółkami zawisną w przyszłym roku choineczki z Blomusa. W tym roku wisi jedna srebrna bombka.

Domi 19:09, 27 gru 2013

noemi napisał(a)

Dekoracje piękne. A o pomysł na wykorzystanie ozdób z blomusa przypomnę się za rok , bo nijak nie udało mi się ich wykorzystać ... biegałam z choinkami po pokoju i nic mi nie przyszło do głowy

Noemi, miałam ten sam problem. One są bardzo trudne w komponowaniu. Wydaje mi się, że muszą wisieć. Wymyśliłam, że zawieszę je na lampie z kółeczkami w sypialni (ostatnie dwa zdjęcia). W tej lampie na taflę szkła jest nałożony metal z kółeczkami, które są lekko odgięte raz w pionie, raz w poziomie. I na 12 poziomych kółeczkach zawieszę na żyłkach choineczki. W tym roku już bym to zrobiła, ale nie miałam żadnej żyłki ani cienkiego sznureczka.
noemi 22:36, 27 gru 2013

Domi napisał(a)

Noemi, miałam ten sam problem. One są bardzo trudne w komponowaniu. Wydaje mi się, że muszą wisieć. Wymyśliłam, że zawieszę je na lampie z kółeczkami w sypialni (ostatnie dwa zdjęcia). W tej lampie na taflę szkła jest nałożony metal z kółeczkami, które są lekko odgięte raz w pionie, raz w poziomie. I na 12 poziomych kółeczkach zawieszę na żyłkach choineczki. W tym roku już bym to zrobiła, ale nie miałam żadnej żyłki ani cienkiego sznureczka.

One są takie ostre, jak dla mnie, Twoje choineczki, te z łazienki, są takie łagodne . Ale zgadza się, te z blomusa powinny wisieć , będę szukać dalej pomysła na nie

Lampa piękna , bardzo klimatyczna .

dominika_rew 23:06, 27 gru 2013

Jednak jak zwykle warto poczekać dłużej na kilka tak pięknych, Twoich zdjęć przepięknie
Domi 17:37, 28 gru 2013

Noemi, Dominiko, dziękuję Dziewczyny Wklejam dzisiejsze ogrodowe fotki. Strasznie zzieleniała
(mech) kostka na obwódkach i pod huśtawką. Na wiosnę będzie wielkie mycie.

luiza_jakubo... 17:40, 28 gru 2013

Witaj Domi.Mam pytanie.Czy trudno utrzymać obwódkę z bukszpanu na tak małej wysokości (ok20 cm) ? Pozdrawiam.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies