zaczarowałyście mnie kolorami !
a teraz obejrzałam "Maję w ogrodzie" z Greglis w roli gł i ona tez kolorami czaruje
oj w przyszłym roku może być u mnie zmiana.....
Dekoracje piękne. A o pomysł na wykorzystanie ozdób z blomusa przypomnę się za rok , bo nijak nie udało mi się ich wykorzystać ... biegałam z choinkami po pokoju i nic mi nie przyszło do głowy
Znalazłam jeszcze dwie skromne dekoracje w sypialni. Tę czarną kulę chyba dobrze znacie A na tej poziomej lampie z kółkami zawisną w przyszłym roku choineczki z Blomusa. W tym roku wisi jedna srebrna bombka.
Noemi, miałam ten sam problem. One są bardzo trudne w komponowaniu. Wydaje mi się, że muszą wisieć. Wymyśliłam, że zawieszę je na lampie z kółeczkami w sypialni (ostatnie dwa zdjęcia). W tej lampie na taflę szkła jest nałożony metal z kółeczkami, które są lekko odgięte raz w pionie, raz w poziomie. I na 12 poziomych kółeczkach zawieszę na żyłkach choineczki. W tym roku już bym to zrobiła, ale nie miałam żadnej żyłki ani cienkiego sznureczka.
One są takie ostre, jak dla mnie, Twoje choineczki, te z łazienki, są takie łagodne . Ale zgadza się, te z blomusa powinny wisieć , będę szukać dalej pomysła na nie
Noemi, Dominiko, dziękuję Dziewczyny Wklejam dzisiejsze ogrodowe fotki. Strasznie zzieleniała
(mech) kostka na obwódkach i pod huśtawką. Na wiosnę będzie wielkie mycie.