na rabacie grabowej rozsadziłam irysy i zasadziłam jeżówki GREN ENVY właśnie tu chciałabym wsadzić mnóstwo szafirków
a tu moje robaczki prawie w komplecie
Podobną aranżację widziałam w Londynie w Garden Museum. W Polsce takiej instalacji nie spotkałam. Wystawy w Polsce największe to Gardenia i Zieleń to życie. Mamy o nich wątki i artykuły
Nie wiem o co chodzi cytowafam fotke a tutaj taki psikus chodzi mi o te zdjecie i to drzewko zapewne banalne pytanie ale ja z tych słabo rozrózniajacych
Oj przytulanka z niej jest bardzo i przekochana, daje nam tyle radosci Pozdrawiam Was serdecznie Specjalnie zdjecia dla Was z podziekowaniem raz jeszcze
Tez mi tak mowia ale i z charakteru ponoc hahaha też Ciekawe czy bedzie miala tez krecone wlosy? Bo i ja i synowa obie mamy A z klonika to juz mowila, ze nie kupie bo u mnie juz mi ze trzy padły moze dlatego tak sie zastanawiam nad nim? Mam jeszcze jedną duza rabate do zrobienia i to tak calkowicie. Musze tam najpierw powycinac i podciac galezie, mate dam na ta siatke zeby liscie mi tak nie smiecily od leszczyn od sasiada. Mam jeszcze dylemat z bzem na srodku bo staruszek juz ale mam sentyment do niego.
Tylko nie wiem kiedy sie za to zabiore bo to duzo pracy a moj M na stare lata drugie studia robi i prace pisze i czasu brak