Witaj Danusiu i dziękuje za pomoc gapa ze mnie hihihihi
A czy masz może dla mnie jakiś pomysł na front domu, co byś u mnie widziała ? Bo ja się ciągle gubię w tym temacie...
Witaj Kasiu, odzewu się spodziewasz i będzie, a jakże
Koniecznie pokazuj zdjęcia, tak jak Madzia pisze Ona teraz jest już o kilka etapów dalej
A nam będzie łatwiej doradzać, bo teraz nie ma fotek to i doradzanie jest niemożliwe.
może na początek napisz jakie rośliny byś chciała, może jakiś planik działki
a taki "artystczny nieład", to chyba trzeba stale w ryzach trzymać,
a kora czasem się przydaje, zwłaszcza jak nie masz czasu ani ochoty na żmudne plewienie, pewnie z czasem jak się roślinki rozrosną to nie będzie potrzebna ale na początek....
Cieszę się, bardzo, że mimo, że nie trzymam się ściśle planu nie biczujesz mnie tu. Pewnie, gdybym miała więcej czasu, to robiłabym to dokładniej i lepiej, a tak pozostają w zasadzie tylko soboty, żeby tak generalnie jakoś to ogarnąć.
Na leżaczki namawiał mnie mąż, ale ciągle nie mogłam znaleźć czegoś dla siebie w przystępnej cenie. Któregoś dnia to mnie już tak przycisnął, że dla świętego spokoju rzuciłam szpadelek i powłóczyłam się po internecie, no i znalazłam, no i mam i cieszę się również, że można sobie spokojnie chwilę klapnąć. Tylko trochę cienia mi ciągle brakuje.
To wygląda jak w zachodnim ekskluzywnym katalogu mebli Powiem Ci, że nie pożałujesz tych leżaków,zwłaszcza tekowych, ja się przekonałam że są bardziej niezbędne niż stół i krzesła. Miło poleżeć w ogrodzie, porozkoszować się odgłosami przyrody po ciężkim dniu.
Zgadzam się z Szefową w 100%
....widać w nim klasę....
gratuluję
A Twoje wakacje obfitowały nie tylko w piękne widoki, ale i towarzysko zaszalałaś....na Dolnym,
a do Górnego jakoś masz daleko.....
Zapraszam Ewuś serdecznie....
...w tamtym roku byłam na tych terenach przez kilka dni......byłam ZACHWYCONA.....,jakoś ostatnio odechciało mi się latać, u nas naprawdę wiele się zmieniło, nie dziwię Ci się...zakochania
Rewelacja, jednakowe trzmieliny i kanciki też rewelacja, i wyjęcie falistych taśm też
Dziekuje robie co moge a jak myślisz o roztawieniu roslin bardziej bedzie widać jak juz skończe cały czas coś modyfikuje czy klona moge teraz przesadzić i inne rosliny czy czekać do jesieni chce przecadzić paprocie tylko nie wiem co posadzić ta zamiast nich
Po zdjęciu to widać że 3 albo 5 wejdzie, ale raczej 3, nie wiem co tam z tyłu.