Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Spotkanie w ogrodzie asc w Rzeszowie - sierpień 2012

Spotkanie w ogrodzie asc w Rzeszowie - sierpień 2012

Konstancja30 22:25, 05 sie 2012

nie mogę szefostwa pominąć ... ochhhh ... jak zawsze najpierw obowiązek a potem przyjemność

Mala_Mi 22:26, 05 sie 2012

Osób wszystkich z osobami towarzyszącymi i dziećmi.. i moja pomoca "katernigową" było ok. 50.. jutro policzę... i przed pięcioma minutami pożegnałam ostatnich gosci.... wielu z nich jeszcze jedzie do domów i mam nadzieję, że dojadą szczęśliwie., bo nie ukrywam, że mam wyrzuty sumienia, że mają tak daleko i tak późno wyjechali....
Wszyscy nocni podróżnicy.. odezwijcie się, że dojechaliście szczęśliwie, bo martwię sie....

Nie czytałam żadnych wpisów ze spotkania, mam nadzieję, że są pozytywne...... poczytam jutro....

W Przymyślu było bardzo sympatycznie... podziwaliśmy ogród Marka..... obejrzelismy muzeum i kawałeczek Przemyśla...... kwitnący kwiat lotosu i morze lilii wodnych..cudownych w arboretum..reszta arboretum nie powaliła na kolana... (to na pociechę dla tych co nie byli, a chcieli).
A jutro wstawiam swoje fotki......
Ogród Marka...... kanciki..wooooow ,ale wzorowe... jutro zbliżenia, teraz z oddali

I arboretum Bolestraszyce
To było piekne..... zresztą te wszystkie rzeźby wiklinowe były cudne... a było ich w ogrodzie dużo...

I kwiat lotosu..chociaz mi najbardziej podobały sie nasiona czyli to co jest po przekwitnieciu kwiatka....
Mala_Mi 22:30, 05 sie 2012

jotka napisał(a)
Już 4 sierpnia
Nie mogłam sobie darować - spotkanie u Ani beze mnie???
Toć my sąsiadki
Co prawda nasze chałupy na dwóch krańcach wsi, ale jednak
Wyciągnęłam M. i zajrzeliśmy na chwilkę do Ciebie, a właściwie do Was...
Po cichutku - Misiek nawet nie szczeknął
Zaraz zmykamy, bo ja rekonwalescentka
Życzymy, aby to spotkanie było udane i spontaniczne tak jak Ty
Abyś Ty i Twoi goście zapamiętali ten dzień jako jeden z najwspanialszych dni odkąd istnieje Ogrodowisko
Pogody i pogody ducha, nawiązania nowych ściślejszych serdecznych relacji
No i nie zapomnijcie o szczegółowej fotorelacji - my po drugiej stronie kompa czekamy

Jolu....... byłaś z nami duchem Miejsce dla Was u nas jest zawsze
Bogdzia 22:35, 05 sie 2012

Wróciłam już jakiś czas temu ale musiałam podlac ogród bo strasznie sucho, ani kropli deszczu nie było. Chyba zdjęcia wstawię dopiero jutro bo już i tak wszystko widzieliście a ja padam ze zmęczenia. Dziś chcę tylko podziekowac Ani i Kazkowi za gościnę. Było fantastycznie. Piękne miejsce i wspaniali ludzie. Były również wspaniałe koleżanki które nieźle sie natrudziły żeby Ani pomóc i bardzo im się to udało. No i wspaniały syn ze swą uroczą dziewczyna który szczególnie dużo mnie dziś pomógł bo zostawiliśmy u Ani torbę z ubraniem ale głównie z lekami i wiózł mi ją kawał drogi..........wielki kawał drogi.(niestety).Ania twierdzi że to oznacza ze jeszcze do niej wrocę, a ja nie miała bym nic przeciw temu.Serdecznie pozdrawiam tez jej wspaniałą Mamę (Danusię).Pisac że było fajnie to banalne a spotkanie nie było banalne bo nie widzielismy dotąd by gospodyni tak zabawiała gości jak zrobiła to Ania. Nastrój udzielił się wszystkim i wiele osób bardziej czy mniej udanie naśladowało gospodynię.A dla tych którzy nie byli wstawie dziś tylko trzy zdjęcia , niech zazdroszczą i żałują że zostali w domu.

Konstancja30 22:45, 05 sie 2012

nie można było piękniej tego pokazać ...
Konstancja30 22:48, 05 sie 2012

pomiędzy gośćmi toczyły się rozmowy ... przy stołach ... i w czasie spacerków ... bo ogród duży i piękny ...
Mala_Mi 22:49, 05 sie 2012

Gardenarium napisał(a)
Mam 469 fotek i Witka nie wiem ile

Miałam jutro .... czytam dzisiaj...babska ciekawość przezwyciężyła sennosć, zmeczenie i stres.. albo stres pospotkaniowy....... a Tobie sie jeszcze chciało te kilkaset zdjeć przeglądać.... po raz kolejny powtórzę jesteś WIELKA. ...... chyba jeszcze kilka stron poczytam.... to jak bajka na dobranoc....
agata19762 22:49, 05 sie 2012

...........ja też tam byłam i szampana piłam..........
kolejny dzień mija .....a ja ciągle myślami jestem w Rzeszowie
niesamowita przygoda!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam wszystkich ogrodowo zakręconych
Konstancja30 22:50, 05 sie 2012

agata19762 22:52, 05 sie 2012

poznałam na żywo sąsiadkę z Podkarpacia.....
Basia z Rozalką..........