No, nie. Załączam dowód w sprawie
Zeby potem nie było niedomówień - oto on, śmieciarz numer jeden. Ale - ku rozpaczy sąsiadki - nie zetnę go i już.
Wole mieć męża dzika
Ale piękny!!! Co to za odmiana , Agatko?
I kanciki idealne, i wrzosowisko przywodzące na myśl "Wichrowe wzgórza"... Ach, rozmarzyłam się, spacerując po Twoim raju
Miłego tygodnia życzę
Olu to mega zmiany - przewrót, trzeba wiele determinacji aby takie zmiany przeprowadzić
nie wspomnę o płocie /a! a co na to Ci zza płota ?/, kostce ale o tych wielgachnych iglakach które brzydkie nie były - widać zajęłaś się ogrodem po całości i efekt jest - najlepsze są rewolucje całości a nie cząstkowe które najczęściej robimy w starych ogrodach - miło oglądać tak odważne zmiany
pozdrawiam
ps. hehe można dać zgadywankę czym różnią się 2 obrazki - pt. znajdź 20 szczegółów
Fajne decyzje zapadłyja bym postawiła na dużo białego w hostach żeby maksymalnie rozjaśnić zakątek. A przecież obok Ciebie taki ich wybór w szkółce że nigdzie takiego nie widziałam Hosty pięknie kwitną i też będą cieszyły
przypomniał mi się dzięki temu ogród w Pisarzowicach odnalazłam kilka inspiracji dla Ciebie w tym temacielepiej późno niż wcale