Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 09:58, 03 sie 2014

Do góry
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 09:56, 03 sie 2014

Do góry
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 09:55, 03 sie 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Anek napisz że Ciebie ominęło zalanie. Taką mam nadzieję bo podobno zalało kolej u Was znów. Wszystko OK?Buziak

Gosiaczek dzięki za troskę... to było tak... trochę grzmiało ale kto by się tam przejmował siadłam przed laptopem i zaczęłam ogrodowiskować, akurat wklejełam fotki na O. i jak nagle rąbnęło to pierunem wszystko wyłączaliśmy i nie zdążyłam tych fotek wkleić No to właśnie zrobię to teraz

Tak było przed burzą
Ogrodnik Mimo Woli cd 09:48, 03 sie 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Dziękuję Madzi za paznokcie.. nikt nie uwierzy, że noram w ziemi..
rączki fociły wiec na foto sie nie załapały... ale nie da sie uwierzyć, że można z moich paluchów zrobić coś co przypomina ręce kobiety, a nie nornika ziemnego I to w tak krótkim czasie... juztro pokaże sie jak babcia a nie ogrodnik.. mimo woli zresztą
Ciasto było pyszne... a paznokcie wściekły róż.. wybrałam taki kolor. wściekły Do mnie pasuje

A Muminek pilnowany przez piesia... nie odpuścił go na krok.. pomimo upałów.. i ponad godzinę trwała drzemka Dało sie podlać to i owo...

A teraz ząbki i do spania.... jutro kolejny szalony dzień...

Kto by pomyślał, że paznokcie, to taki ogrodowiskowy temat
Ja u rączek mam zrobione żele. Świetnie sprawdzają się jako mikro-łopatki
P.S. Fajny Muminek
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 09:45, 03 sie 2014

Do góry
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 09:39, 03 sie 2014

Do góry
Kindzia napisał(a)
Kochani...słów mi brakuje...nie da Wam się podziękować, za serce, za cudowną otwartość, za porozumienie dusz, za serdeczne przyjęcie, za to, że czuliśmy się jak w domu i zupełnie nie chcieliśmy wyjeżdżać...mam nadzieję, że szybko będziemy się mogli znowu spotkać, aż mnie ściska w żołądzie...

Karolciu, pozwoliłam sobie wkleić u siebie zdjęcia z Twoją śliczną buzią...jeżeli zmieniłabyś zdanie, usunę. Mam Ciebie z małym psiurkiem na pamiątkę

Kasiunia!!! Przywiozłam broszkę!!!!!!!!!!! JEST!!!!!

A jednak się uchowała- ta broszka.

Ja już nie będę się mazgaić, jestem szczęśliwa, że życie szykuje nam w każdym swym momencie takie niespodzianki.

Jesteście naszą niespodzianką na dalsze nasze dni. - I to cudowną niespodzianką.

Buziaki dla Was
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 09:34, 03 sie 2014

Do góry
No to coś na osłodę

Kondziowy ogrod cz II 09:25, 03 sie 2014

Do góry
monteverde napisał(a)

A chwaliła chwaliła, a ja myslałam, że upał jej zaszkodził Kondziu jak ten klonik czerwony tam rośnie? piękne zdjęcia Ewelina zrobiłapozdrówka
normalnoe bi to jest ten

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 09:16, 03 sie 2014

Do góry
Cudowni ludzie, cudownie urządzony dom i piękny ogród...na prawdę nie znajdujemy słów, żeby opisać to wszystko...może później, jak nieco ochłonę...

Tęsknię, nie, tęsknimy, bo Rysiu też miał łzy w oczach jak czytał Twój wpis u mnie...to jest niewiarygodne, że są ludzie na świecie, których koniecznie musimy spotkać, a może się to nigdy nie zdarzyć...gdyby nie to forum...

Tylko teraz jakaś migawka z Twojego ogrodu...muszę to wszystko ogarnąć jeszcze...wszystko stoi nie rozpakowane...

Ogrodnik Mimo Woli cd 09:15, 03 sie 2014

Do góry
Lecę do obierania ziemniaków... wiec reszta fotek innym razem..

Makowo na Kociewiu 09:14, 03 sie 2014

Do góry
Własnie kończę podlewanie - zaczęłam od 5-tej
i zrobiłam parę zdjęć - wrócę do Was wieczorem
miłej niedzieli
poranek w Makowie

Ogrodnik Mimo Woli cd 09:14, 03 sie 2014

Do góry
Języczka

Milin

Mały Lucifer

Ketmia z bliska

Kwiatowy ogródek Monteverde 09:14, 03 sie 2014

Do góry
Jeszcze raz dzięki za odwiedziny , miałem wrażenie, że znamy się wszyscy od lat. Nigdy zapamiętam nazw liliowców, ale znajdę, gdzieś notowałem - oto on, jeszcze trzymam dla Ani i Bogdzi..

Pozdrawiam i miłego dnia życze ;D
Ogrodnik Mimo Woli cd 09:13, 03 sie 2014

Do góry
Zanosi sie na deszcz...buuuuuu

Kleome

Ogrodnik Mimo Woli cd 09:12, 03 sie 2014

Do góry
Aniu mogłaś powiedzieć, e odjeżdżasz z Rzeszowa bym przyjechała na dworzec chociaż sie przywitać i pożegnać..

Kwiczoły już pilnują swoich jarzębinek... po lewej widać też wróbelka..

A to kwiczoł w kąpieli..

Ogrodnik Mimo Woli cd 09:09, 03 sie 2014

Do góry
Od Anety.. piękny koszyk na przywitanie
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 09:09, 03 sie 2014

Do góry
Kochani...słów mi brakuje...nie da Wam się podziękować, za serce, za cudowną otwartość, za porozumienie dusz, za serdeczne przyjęcie, za to, że czuliśmy się jak w domu i zupełnie nie chcieliśmy wyjeżdżać...mam nadzieję, że szybko będziemy się mogli znowu spotkać, aż mnie ściska w żołądzie...

Karolciu, pozwoliłam sobie wkleić u siebie zdjęcia z Twoją śliczną buzią...jeżeli zmieniłabyś zdanie, usunę. Mam Ciebie z małym psiurkiem na pamiątkę

Kasiunia!!! Przywiozłam broszkę!!!!!!!!!!! JEST!!!!!

Ogród niby nowoczesny ale... 09:05, 03 sie 2014

Do góry
aleksandra_g napisał(a)
wydawało mi się, że są jakieś większe te doniczki, ale już trudno, jutro dostawa!

Oj...duze są
Czekam zatem
Ogród z łezką 09:00, 03 sie 2014

Do góry
Kasik napisał(a)
Kasieńko- żadne słowa nie oddadzą tego, co czuję..... Nic nie dzieje się bez powodu- musiałam odnaleźć kiedyś forum, na którym odnalazłam bratnią duszyczkę - gdzieś tam daleko, ale jak bardzo mi bliską. Ta bombka zrobiona z serca dla Was, ta szarlotka upieczona specjalnie dla nas- to początek .... Dziś wiem, że los szykował nam po prostu siebie.

Dziękujemy z całego serca, że jesteście.

Najpierw miałam wkleić zdjęcie Figa, a nie czytać co napisałaś Kasiu...łzy mi ciekną znowu, nie mogę...
Jesteście takimi cudownymi ludźmi...żadne słowa nie oddadzą tego, co czujemy, przecież wiesz...potem, jak ochłonę trochę napiszę więcej...

Z Zielonej przywieźliśmy sobie pamiątkę

Karolciu wyraziłaś zgodę, to wklejam najpierw zdjęcie robione u Was

i zdjęcie z przed chwili...śpi sobie teraz grzecznie

To Figo, siedmiomiesięczny psiunek
Rysiu zakochał się w posokowcu Kasi i Grzesia i impuls...Grzesiu znalazł psy w Polkowicach i pojechali po niego. Karolcia i eMusiowie...i jest, przyjechał z nami. Spał całą drogę na kolanach, potem do rana. Grzeczny i fajny psiutek...

Ja na prawdę nie wiem, jak ja mam IM za wszystko podziękować...i znowu łzy...

Edit. Kasiu, oczywiście, że się machnęłam Figo ma SIEDEM TYGODNI
Kosolkowa Pasja 08:41, 03 sie 2014

Do góry
A to znalazłam pod moją kalinką Wyciągnęłam- mają ładne korzonki. Może dadzą radę i będę miała jeszcze trzy Roseum-ki?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies