I Chopiny z Casto
Ciekawe czy to rzeczywiście Chopiny .
Początkowo wolno rosły ,ale teraz śmigaja i maja po kilka paków..tylko ten wyblakły kolor mi nie pasuje (dostały florowit i magiczną )
Witam,
wczoraj wyrwałam całą brazylijską
Na drugi rok będzie ta nieoszukana mam nadzieję a tej nie będę hodować bo tylko by mi przypominała ile jej poświeciłam czasu i zachodu aby ją przezimować
Pozdrawiam wszystkich oszukanych
Aga piękne zdjęcia pięknego ogrodu
macham
powojniki podlewaj i podsyp im kory to będzie trzymała wilgoć, a róże i u mnie po tych deszczach szwankują znowu pryskałam od grzyba i jeszcze będępozdrówka aha budlejowo piękne
Marny ze mnie ogrodnik, ale rysownik jeszcze gorszy Dla perukowca chciałam dać towarzystwo tuj Aurescens. Mógłby być też cis tylko taki żywo zielony. Hicksii? Hilli? Chciałabym żeby zrobić kontrast z bordowym perukowcem. To wszystko zależy od cen. Jeśli tuje to nie wszystkie żółte, tylko te 3 przed perukowcem. A co dalej?
Kasik-ja jestem z liatrii bardzo zadowolona, ona w tym miejscu się tak bujnie rozrasta, bo rośnie nad wodą
Marzena2007- te wakacje za szybko lecą, czasu na ogród i wypoczynek brakuje, zimą sobie odbiję....fajnie, że wakacyjnie wpadłaś
zaczynają jeżówki pokazywać kwiaty
JoannA- Joasiu lato dopisuje 2 połowa lipca w pełnym słońcu od poniedziałku wreszcie urlop obiecuję sobie, że będę wypoczywać, ale jak to będzie z tym wypoczynkiem zobaczymy, a Tobie kochanie zdrówka życzę
Taki widok zaprasza do wypoczynku, na pewno i ja przycupnę i pomyślę o Tobie