Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilcza Góra

Wilcza Góra

ryska 12:31, 24 sie 2014

Ja jestem z tych co uwielbiają Twoje zdjęcia makro i im bardziej Ty zaglądasz ważce w oczy tym bardziej ja się zachwycam. Czy mogłabym wiedzieć jak nazywa się blog, który prowadzisz? Miłej niedzieli i pozdrawiam gorąco
WilczaGora 12:44, 24 sie 2014

ryska napisał(a)
Ja jestem z tych co uwielbiają Twoje zdjęcia makro i im bardziej Ty zaglądasz ważce w oczy tym bardziej ja się zachwycam. Czy mogłabym wiedzieć jak nazywa się blog, który prowadzisz? Miłej niedzieli i pozdrawiam gorąco

szczególnie jeśli to "najbardziej uśmiechnięta ważka na świecie", prawda ? bo przecież się do mnie uśmiechała...nie zwariowałam, widać, że sie uśmiecha, prawda ?

dziękuję za tak miłe słowa i zapraszam

adres mojego bloga jest poniżej, w podpisie
Kondzio 12:55, 24 sie 2014

Tak ja jestem na bieżąco u ciebie na blogu mi brakuje raczej obiektywu aparat mam ale przydał by sie lepszy kiedys tak mnie twoje zdjecia zachwyciły ze wziąłem aparat i sam zaczołem robic foty ale nie mam tego czegoś i dobrego obiektywu szukałem kiedys takiegomktory pasuje do mojego aparatu ale jak zobaczyłem cenę no to podziękowałem niestety
AgnieszkaW 13:06, 24 sie 2014

Nacieszylam oczy Twoimi pięknymi fotkami z ogrodu. Ważka uśmiecjająca się jest niesamowita Pozdrawiam serdecznie z deszczowego dzisiaj Jurajskiego
ryska 13:54, 24 sie 2014

WilczaGora napisał(a)

szczególnie jeśli to "najbardziej uśmiechnięta ważka na świecie", prawda ? bo przecież się do mnie uśmiechała...nie zwariowałam, widać, że sie uśmiecha, prawda ?

dziękuję za tak miłe słowa i zapraszam

adres mojego bloga jest poniżej, w podpisie

Niby tylko plus 3,5 dioptrii mam ale nie zauważyłam Zwalę to na zachwycające zdjęcia, bo głupio wyjść na nierozgarniętą.
Do mnie też się uśmiecha, fascynująca.
anna_g 14:30, 24 sie 2014

Wilcza - jak zwykle cudne fotki mogłam u Ciebie oglądnąć - wielkie dziękuję zostawiam Jesień za jej kolory i przetwory też lubię - lubię robić przetwory - szkoda tylko, że tak mało czasu na to mam... Jednak mimo to - jakoś mi tak szkoda lata, aczkolwiek okropnie zwariowane było tego roku Pozdrawiam z letniego wypoczynku, ze środkowej Dalmacji, która kojarzy mi się z piękną pogodą (między innymi) a w tym roku i tutaj szaleństwo pogodowe - codziennie niemal pada, niemal codziennie burza, chmury często przesłaniają niebo... jedyny plus to że jest po prostu fajnie ciepło a nie nadmiernie upalnie. Buziaki Wilcza
Gardener27 14:36, 24 sie 2014

Dzięki Konradowi dowiedziałem się o blogu Oj dzieje się tak nie tylko ogrodowo Muszę spróbować tego przepisu na własną czekoladę Pysznie wygląda na zdjęciu

Pozdrawiam
WilczaGora 22:17, 24 sie 2014

Kondzio napisał(a)
Tak ja jestem na bieżąco u ciebie na blogu mi brakuje raczej obiektywu aparat mam ale przydał by sie lepszy kiedys tak mnie twoje zdjecia zachwyciły ze wziąłem aparat i sam zaczołem robic foty ale nie mam tego czegoś i dobrego obiektywu szukałem kiedys takiegomktory pasuje do mojego aparatu ale jak zobaczyłem cenę no to podziękowałem niestety

i tu muszę Cię zmartwić...bez dobrego obiektywu ..klapa...
WilczaGora 22:18, 24 sie 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Nacieszylam oczy Twoimi pięknymi fotkami z ogrodu. Ważka uśmiecjająca się jest niesamowita Pozdrawiam serdecznie z deszczowego dzisiaj Jurajskiego

u nas padało prawie przez cały dzień ... a zimno było, że hej !!!
jak tylko skończyło lać, przeszłam się szybko po ogrodzie i nawet parę fotek strzeliłam
WilczaGora 22:20, 24 sie 2014

ryska napisał(a)

Niby tylko plus 3,5 dioptrii mam ale nie zauważyłam Zwalę to na zachwycające zdjęcia, bo głupio wyjść na nierozgarniętą.
Do mnie też się uśmiecha, fascynująca.

nie do końca rozgarnięta...to raczej może być o mnie... w tym wieku za ważkami biegać tyle godzin...niektórych na pewno to dziwi i to bardzo

Wilcza macha i niczym się nie przejmuje