U mnie czyściec się nie sprawdza, pewnie z tego powodu że ma za mokro. Wygniwa i ciągle z nim jest robotą. Ale te Astry z budleją rzeczywiście niezły pomysł, zapomniałam. Brakuje coś wiosennego do budlei???? A kiedyś myślałam o rododendronach przy płocie.
Też tak myślę!
Mam nadzieję, że miejsca mu wystarczy.
Będę go formować lekko.
Znalazłam w necie nawet takie zdjęcie tej odmiany derenia, więc pewnie da radę
Nieee, Zuzieńka to kochana dziewczynka . Ona po prostu ma takie pysio . A za kłębuszkami nie przepadają, wolą się razem kotłować
Zuza uwielbia, jak coś dłubię. Ładuje się na kolana i jest szczęśliwa
Tu mój grujecznik obecnie, już widać, ze są trzy równej wysokości pnie od samego dołu, a kupowany był z jednym głównym i drobnymi gałązkami, które poobcinałam
O widzisz, ale miło, no ja zostanę przy jednej ale taki szpaler będzie super wyglądał, jak będzie kwitło i jesienią też, bo ta w alboretum piękna żółta była a ta moja tak wygląda, wysoka jest i w sumie to taki długi patyk nie wiem czy tak powinna wyglądać, ale listki ma ładne duże, zobaczę co z tego wyrośnie
A to ta w alboretum no wpadła nam w oko, z daleka święciła i nas wolała, jednogłośnie padło na nią, no jeszcze kilka innych drzew nam się bardzo podobało no ale, powoli, jakby co jeszcze jedno drzewko wcisnę mam jeszcze miejsce przed domem, tak na później