Zachęcona zdjęciami oświetlonego ogrodu Malej Mi, spróbowałam kolejny raz u siebie. Szkoda, że nie mogę oddac tego ciepłego klimatu, jaki tworzy się w ogrodzie po zmroku. Moje nieudolne próby poniżej...
Ponownie zakwitła Rosario Marzenka znowu mnie o piórkuje, że daję po jednym kwiatku ale ważny jest kształt kwiatu w drugim kwitnieniu
Chippendalle szału nie ma po 2-3 kwiatki otwiera
Twiggy's Rose (Harteam)
Louise Odier jeszcze ma kwiatki i owocki też ale jeszcze zielonezdjęcie robiłam ze stołeczka bo wysoko kwitnie
Pilgrim
Novalis ładne ma cały czas kwitnienie jak na wiosenny nabytek
No i Pastella też już kwitnie
Aniu, dowartościowujesz mnie. Zdjęcie rabaty hortensjowej jest z mojego ogrodu.
Popatrz jak zmyślna jest Matka Natura. Zasiała obok białego hibiskusa malwę w tym samym kolorze.
Ja też za zielonymi nie jestem , złociste bym chciała. mam po jednej z tych które piszesz , wcześniej zawsze mi wymarzały. All gold mniejsza , u mnie bardzo wolno rosnie i późno wiosną zaczyna.Miłego dnia jutro.
No Dzidko ta fotka to chyba z ostatniego wyjazdu? piękne horti a hortensję'Bailmer'ENDLESS SUMMER chciałam wiosną kupić ale zabrakło w sklepie i do tej pory nie mają pozdrówka i rzuć jeszcze kilka fotek
Beato widziałem i to w dużej ilości.
Poweim szczerze, że jak zobaczyłem na zdjęciach to troszke mnie rozbawiła i pomyślałem sobie kto takie coś na rynek wprowadził, jednak po zobaczeniu na żywo byłem zachwycony. Bardzo efektowna i ogryginalna odmiana
I po raz drugi zakwitł "Yuki-No-Yoso,oi" ale robak go jakiś dopadł i dzisiejszy deszcz, ale są jeszcze pąki to może będą ładniejsze kwiatki
Vianetta ładnie kwitnie widać w donicy jej lepiej niż na rabacie
Cecile daje cały czas kwiatki co mnie cieszy ale co będzie wiosną? dzisiaj były 2 i pączek i wszystkie sfociłam