Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

BusyBee 08:03, 15 wrz 2014

bdan napisał(a)
Fajnie, że Ci Ania doradziła. Rozjaśniło Ci się troszkę?

Eeeeee....nie
08:23, 15 wrz 2014
BusyBee napisał(a)

Chcę w różowym kolorze Aniu a przetacznik to długo kwitnie?... co dłużej?

Przetacznik różowy mam 'Red Fox',kwitnie długo i fajnie wygląda nawet podsuszony,ale ścinam potem kwiatostany by nie marnował sił na zawiązanie nasion.Szałwia zakwita powtórnie po przycięciu,przetacznik kwitnie raz ale jest naprawdę uroczy
Wstawię zdjęcie,jak obejrzysz daj znać usunę.

Tak wygląda przetacznik 'Red Fox'.

08:24, 15 wrz 2014
A może zdecydujesz się na to i na to i problem z głowy
BusyBee 09:07, 15 wrz 2014

Aniulka napisał(a)
A może zdecydujesz się na to i na to i problem z głowy

O !!! i to jest pomysł
Aniu dziękuję nie usuwaj zdjęcia Przetacznik lub szałwia będą mi pasowały za tymi kępami strzęplicy sinej...Wejdzie tam w rzędzie 6 sadzonek, więc potrzebuję 1 rodzaj...
Będę dziś zamawiać żurawki i sprawdzę co jeszcze jest u producenta- może przy okazji zamówię szałwię lub przetacznik...
agam 09:15, 15 wrz 2014

Ty już działasz od rana? Ja jeszcze śpię, mecze wykończą mnie psychicznie Losowanie tragedia.
Bardzo ładny ten przetacznik, moje szałwie ślimacory zżarły i jakoś odbić nie mogą
ewakatowice 09:24, 15 wrz 2014

zmiany są przepiękne!
leon60 09:30, 15 wrz 2014

Coraz piękniej
09:50, 15 wrz 2014
Tego przetacznika 'Red Fox' kupiłam tylko jedną sadzonkę ale wierz mi,że fajnie się rozrósł,już go dzieliłam.Więc jak Ty wsadzisz więcej to efekt będzie niesamowity
A wygoogluj sobie przetacznik 'Christa',kwiaty ma fioletowe-zielone ale jakie mają fajne czuby Przywiozłam go teraz z Niemiec.
BusyBee 19:56, 15 wrz 2014

agam napisał(a)
Ty już działasz od rana? Ja jeszcze śpię, mecze wykończą mnie psychicznie Losowanie tragedia.
Bardzo ładny ten przetacznik, moje szałwie ślimacory zżarły i jakoś odbić nie mogą

Aguś nic nie działałam, bo caaaały dzień w pracy dopiero z godzinę jestem w domu...Ja mam jeden przetacznik różowy, dostałam go w gratisie niedawno.... jest śliczny i jeszcze kwitnie, ale nie wiem jaka to odmiana...
BusyBee 19:57, 15 wrz 2014

ewakatowice napisał(a)
zmiany są przepiękne!

Dziękuję, ale nie wiem co tu się może podobać bo ciągle nie skończone i gadania/ planowania więcej niż tej roboty