Przetacznik różowy mam 'Red Fox',kwitnie długo i fajnie wygląda nawet podsuszony,ale ścinam potem kwiatostany by nie marnował sił na zawiązanie nasion.Szałwia zakwita powtórnie po przycięciu,przetacznik kwitnie raz ale jest naprawdę uroczy
Wstawię zdjęcie,jak obejrzysz daj znać usunę.
O !!! i to jest pomysł
Aniu dziękuję nie usuwaj zdjęcia Przetacznik lub szałwia będą mi pasowały za tymi kępami strzęplicy sinej...Wejdzie tam w rzędzie 6 sadzonek, więc potrzebuję 1 rodzaj...
Będę dziś zamawiać żurawki i sprawdzę co jeszcze jest u producenta- może przy okazji zamówię szałwię lub przetacznik...
Ty już działasz od rana? Ja jeszcze śpię, mecze wykończą mnie psychicznie Losowanie tragedia.
Bardzo ładny ten przetacznik, moje szałwie ślimacory zżarły i jakoś odbić nie mogą
Tego przetacznika 'Red Fox' kupiłam tylko jedną sadzonkę ale wierz mi,że fajnie się rozrósł,już go dzieliłam.Więc jak Ty wsadzisz więcej to efekt będzie niesamowity
A wygoogluj sobie przetacznik 'Christa',kwiaty ma fioletowe-zielone ale jakie mają fajne czuby Przywiozłam go teraz z Niemiec.
Aguś nic nie działałam, bo caaaały dzień w pracy dopiero z godzinę jestem w domu...Ja mam jeden przetacznik różowy, dostałam go w gratisie niedawno.... jest śliczny i jeszcze kwitnie, ale nie wiem jaka to odmiana...