Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 08:59, 15 wrz 2014

Jag_58 napisał(a)
Gosiu a u nas nie było ani fioletowych czosnków ,ani szachownicy kiedy kupowałam tydzień temu ,musze się rozejrzeć w L . w poniedziałek ,

Wiosna na O. będzie cudna buziaczki

Jagoda czosnki były w kilku insektach ale szachownicę znalazłam tylko w jednej i tylko 2 szt. Miłego tygodnia i ciepłego życzę.
Gocha 09:00, 15 wrz 2014

Agania napisał(a)
Ha,ha,aha ja też poszalałam w Biedro, Gosia witaj.............zakupowe cebulowe szaleństwo, to nas przyciąga.............Exotic jeszcze zatrzęsieniem w biedro..czosnków już nie ma.....to takie gorące info

Ten nie ogrodowiskowy wpis super, czujemy tak samo, jakie to życiowe słowa
Pozdrawiam

Witaj Agatko. Ja już nie mogę wchodzić do B. , żeby przypadkiem coś mi się do rąk nie przykleiło. Szlaban na cebulki. Pozdrawiam
Gocha 09:02, 15 wrz 2014

Ewa777 napisał(a)
Gosiu, super zakupy Bardzo mi się podobają tulipany, które wybrałaś sobie. Byłam dziś w insekcie, ale nie zajrzałam do cebulek. Może jutro uda mi się coś wyhaczyć

Ewa życzę powodzenia w wyhaczaniu. Pozdrawiam Daj znać co kupiłaś.
Gocha 09:12, 15 wrz 2014

Joku napisał(a)
Dziękuję Gosiu za wizytę u mnie. Zaglądam do ciebie często śledząc rewolucje na rabatach. I mniej więcej jestem na bieżąco.
Insekta mam niedaleko, więc też co nieco kupiłam. Boję się jednak że nornice mi zjedzą cebulki zimą. Zastanawiam się czy nie lepiej posadzić w donicach.

Jolu cieszę się, że do mnie zajrzałaś. Ja w tamtym roku sadziłam tulipany bez koszyczków i to był niewypał. Chyba ponad połowa padła łupem nornic- one niestety szaleją na mojej działce.W tym roku muszę chyba posadzić w koszyczkach tyko narazie ich jeszcze nie kupiłam i nie wiem czy znajdę tyle miejsca, żeby wszystko posadzić w koszyczkach. Może część będę zmuszona sadzić bez nich.Pozdrawiam
Gocha 09:14, 15 wrz 2014

ewa004 napisał(a)
Ja na razie kupiłam cztery paczki tulipków ,na szczęście więcej nie było

Ewa to teraz Ci zazdroszczę. Ja się nie umiałam opanować i zakupiłam raczej za dużo cebul. Bo niestety teraz trzeba je posadzić i to muszę zrobić ja sama. Ale mam nadzieję , że się odwdzięczą na wiosnę pięknym kwiatem. Pozdrawiam
Gocha 09:15, 15 wrz 2014

GosiaJoanna napisał(a)
Te sklepy powinny nam jakieś gratisy dać za tę reklamę hehehe

Masz rację Gosiu. Kasa byłaby oczywiście na następne cebulki. Pozdrawiam
Gocha 09:18, 15 wrz 2014

BusyBee napisał(a)
Gosiu, ale cebulek u Ciebie!!! No nie zdzierżę- jutro lecę u siebie, może coś ciekawego będzie....
Ale moj eM też kręci nosem... trudno nie wszystko musi wiedzieć

No niestety mój M. już dojrzał moje najnowsze zakupy cebulowe. Jakby mógł to chyba powiedział by mi coś niepochlebnego o moim rozumie.
Betka 09:18, 15 wrz 2014

Gocha napisał(a)
Niestety nie mogłam się oprzeć. Zakupy w B.

Nadrabiam a tu takie zakupy Super będzie na wiosnę siędziało Ogród piękny róże jeszcze pokazują co potrafią
Pozdrawiam
Gocha 09:19, 15 wrz 2014

Ewa777 napisał(a)
Jeszcze raz obejrzałam Twoje zakupy i muszę zdobyć Exotic Emperor. Bardzo mi się podobają

Ewa szukaj, szukaj i kupuj jak najwięcej. A co tylko ja mam mieć tak dużo roboty z sadzeniem. A niedoczekanie
Gocha 09:20, 15 wrz 2014

dorciabe napisał(a)
Buziaki zostawiam

Ja też ale już poniedziałkowe