Waldek witaj, pięknymi słowami określiłeś nasze miejsce na ziemi, ja ciągle jeszcze szukam inspiracji u innych, a w tych poszukiwaniach, znajduję i poznaję mądrych ludzi, takich jak Ty z pasją, wrażliwych na piękno i dbających o otocznie przyrodnicze, jego środowisko i bioróżnorodność, którzy potrafią dostrzec nie tylko samo piękno, ale i dbałość o zwiększenie i zróżnicowanie wielu siedlisk dla ptaków, płazów, owadów.
Doładowałam akumulatory po takim wpisie i zabieram się do pracy, bo pochwały zobowiązują i póki pogoda pozwala, trzeba plany ogrodowe realizować
Ta rabata Ula, nie jest pod cebule, cebule będę sadziła w obrębie domu przed tarasem i przed przedogródkiem, to miejsce czeka, przekopane z kompostem na przyszły rok........to miejsce chyba jednakbedzie pod liliowce
Sporo mam jeszcze placów do obsadzania, ale to jeszcze nie teraz...wszystko w swoim czasie
Kasiek, Waldek727- eM też ogrodnik, tylko już zmęczony i kupił mi wszystko co chciałam do ogrodu, tylko on też wrażliwy, przywiązuje się do roślin, a jak coś wypada po zimie, to traci zapał, to chyba tak ma po trochu każdy