Moja rabatka frontowa nareszcie doczekała się kory. Naświetlenie i zdjęcia fatalne, może kiedy indziej będą lepsze. Tak sobie myślę, że może jeszcze tego lata mogłabym to miejsce rozjaśnić jakimiś jasno różowymi kwiatkami?, coś jednorocznego?
Kosolka, dziękuję. U mnie ma też takie plamki na lisciach. Ja sądziłam, że z przelania ale skoro u Ciebie też są to może i od słońca bo stoi w miejscu nasłonecznionym. No zobaczymy jak to z nia będzie dalej.
Dzień dobry
Widzę, że znów miałam cudownych gości. Zdrowieć w takim Towarzystwie to sama przyjemność.
Iwonko skorzystam na pewno, nie mogę się doczekać.
Kwiatuszki dla zaglądających. Miłego dnia
co do choiny kanadyjskiej jestem bardzo zadowolony - podoba mi się - a to dopiero małe drzewka - będę je przycinał tak żeby stworzyły mi ścianę i zasłoniły sąsiada - choć nie mam ich wiele - pewnie, że bym zasadził ponownie - wole je od tujek - ale nie oszukujmy się cena wyższa i przez dłuższy czas są duże prześwity - tujami łatwiej się odgrodzić
taka kompozycja jest mega fajna
a wracając do ścieżki - jestem już prawie na ukończeniu - efekt będzie pewnie dopiero jak połączy ten placyk gdzie będą kamienie i basen - na razie jest tam piaskownica
trawnik (raz nawożony, nigdy nie pryskany) może nie idealny - ale chyba nie jest źle
bałem się, że jest zbyt mało zbity i gęsty, że nie będzie wyglądać ta ścieżka - ale efekt mnie zadowala!
Asiu piękne zmiany , widać teraz większy teren i jest bardzo przejrzyście ,bardzo ładnie Piękne hortki a wejście do domu masz jak z bajki ja czuje ,ze u Ciebie na pewno są krasnoludki
Asieńko pozdrawiam cieplutko i miłego dnia .Czytam ,ze u Aniulki padało ,a u nas nic
Kocham Cię Marzenko !!!.... wiesz.... lubię Twoją energię i entuzjazm (zaraźliwy zresztą )
Już sie tłumaczę....mam laptop w serwisie i przeprosiłam sie do starego mini laptopa, co go ledwo widze , a działa jak ....nie powiem co hihihi
Ale drugi dzień próbuję nadrabiać zaległości.
W naszym ogrodzie ciągle brak tego i owego, ale roślinki w tym roku mają chyba to, co im potrzeba, więc się odwzajemniaja co widać na obrazku:
główny wykonawca
tegoroczna rabatka pod....ścianką
Anabelle
platan w towarzystwie bukszpanów i rozplenic