Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Urszulla 17:12, 09 wrz 2014

Fajnie
z okazji urodzin gratulacje, ale było też spotkanie i wypad do szkółki
same atrakcje jak widzę

Kasik 17:34, 09 wrz 2014

Kasieńko i Rysiu.

Dziękujemy Wam bardzo za gościnę. Dziękujemy, że mogliśmy razem spędzić cudowne chwile, które nosić i pielęgnować będziemy w naszych sercach. Nie wiadomo kiedy, życie obdarowuje nas szczęściem- my zostaliśmy nim obdarowani, bo poznaliśmy WAS.
Bardzo mocno ściskamy.
Kindzia 18:50, 09 wrz 2014

Urszulla napisał(a)
Fajnie
z okazji urodzin gratulacje, ale było też spotkanie i wypad do szkółki
same atrakcje jak widzę

Ulcia dziękuję
Balowaliśmy z Kasią, Grzesiem i Karolcią od piątku do niedzieli Ale było czadersko
Kindzia 18:52, 09 wrz 2014

Kasik napisał(a)
Kasieńko i Rysiu.

Dziękujemy Wam bardzo za gościnę. Dziękujemy, że mogliśmy razem spędzić cudowne chwile, które nosić i pielęgnować będziemy w naszych sercach. Nie wiadomo kiedy, życie obdarowuje nas szczęściem- my zostaliśmy nim obdarowani, bo poznaliśmy WAS.
Bardzo mocno ściskamy.

Kasiu...Ty wszystko wiesz, co ja Ci powiedzieć chcę...i co w sercu mam...może będziemy jeszcze bliżej...(przed chwilą znowu gadali)

Dziękujemy
Bogdzia 20:54, 09 wrz 2014

Kasiu spóźniłam sie na Urodziny , kielicha nie wypiłam ale życzenia najlepsze zostawiam. Piękne zdjecia z Goczałkowic ale najbardziej zachwycił mnie ten obrus, cudny i niezwykły. Pozdrówka i buziaki zostawiam.
JulkAd 21:14, 09 wrz 2014

Kindzia napisał(a)

Co to za cudo?
JulkAd 21:19, 09 wrz 2014

Kasik napisał(a)
Kasieńko i Rysiu.

Bardzo mocno ściskamy.

Kindzia napisał(a)

Kasiu...Ty wszystko wiesz, co ja Ci powiedzieć chcę...i co w sercu mam...może będziemy jeszcze bliżej...(przed chwilą znowu gadali)

Dziękujemy

Wy to Dziewczyny w jednej Rodzinie się powinnyście urodzić....trzy dni za mało?....dla Was i trzy miesiące mało by było

Buziolki dla Obu Kaś i ich Rodzinek i drapanko dla wszystkich piesełków (całych trzech)
Kasik 21:25, 09 wrz 2014

JulkAd napisał(a)

Wy to Dziewczyny w jednej Rodzinie się powinnyście urodzić....trzy dni za mało?....dla Was i trzy miesiące mało by było

Buziolki dla Obu Kaś i ich Rodzinek i drapanko dla wszystkich piesełków (całych trzech)

Drapanko było, buziolki przyjęte.

Jula -a te trzy dni- to kropla w morzu. My potrzebujemy więcej i więcej.
Mala_Mi 22:52, 09 wrz 2014

Luki napisał(a)
Nie ogarniam jak można mieć tak zadbany ogród będąc w nim raz w tygodniu, o kondycji roślin nie wspominam nawet
I ja też.... i tej plamistości się gapiłam i nie wypatrzyłam... ślepa jestem???
Gdzie te dalie masz upchnięte??
I pomyśleć, że rok temu ogród sie tworzył... nie do wiary jak to wszytko szybko urosło... pięknie jest.

A kaca moralnego nei musisz mieć, że mnei zaniedbujesz.. ja też Cię zaniedbuję.. i nie tylko CIebie... jakaś rozmemłana jestem..
bdan 06:43, 10 wrz 2014

A tez w sobote chciałam pojechać do Kapiasa. Ciekawe, czy bysmy się poznały
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies