Magda.. jeżyna prezentuje się ładnie na tle płotu
ale...nie chcę nic mówić, ale za rok-dwa Ci rozsadzi tę piękną obwódkę z kostki Zerknij jak wygląda 5-letnia jeżyna - 1 krzak, u podstawy Odbija od korzenia, w jednym miejscu, ale tego miejsca jednak trochę potrzebuje
Ta rośnie porządniej...
Ale krzaczysko ogromne, połowa jest u sąsiada
Najlepiej żeby była jak najdłużej w słońcu, wtedy będzie dużo owoców i będą słodkie!
Mirella ależ cudo? To grill i wędzarnia w jednym? Śliczny jest . Kojarzy mi się trochę z bajką o Jasiu i Małgosi . Ale masz fajowe te kamienie z dziurami. Skąd je wzięłaś? W tych dziureczkach fajnie by rojniki rosły . No i moja Kochana - bodziszek super. Posadziłaś już u siebie? Trzymajmy kciuki teraz żeby się nam ładnie przyjęły. Pozdrawiam .
Wczoraj na mojej też wypatrzyłam czerwone kuleczki, ale przetworów za dużo nie narobimy .
A co do nawozów to używam florovitu raz w miesiącu i jestem mega zadowolona. Takiego ładnego trawnika nie miałam już dawno, a dwa lata temu była tragedia, placki wyschnięte, mnóstwo chwastów i traw nieporządanych. Pomogła porządna jesienna wertykulacja i powtórka na wiosnę.
Kasiulka to dobrze, że wreszcie możesz odsapnąć . No proszę, więc w Krakowie jest pewnie duuużo takich bezpańskich bodziszków . Nie miałabym nic przeciwko znalezieniu np. przetacznika bezpańskiego i wieeeelu innych roślinek, ale z bodziszka cieszę się niezmiernie. U mnie trudno je dostać. Emuś nowymi znajomościami jest zachwycony i zdecydowanie jak widać zadziałały na niego pozytywnie . Kasia cieszę się, że obrazeczki Ci się podobają i z największą przyjemnością zrobię dla Ciebie też ten z ziółkami . Czasu wolnego mam teraz pod dostatkiem, poza tym sama wiesz, że uwielbiam takie dłubanie, a jeszcze jak to co robię się komuś podoba to już w ogóle jestem w siódmym niebie. Więc szykuj już miejsce dla ziołowego obrazka . Buziolki .