Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Nallar 11:23, 23 sie 2014

Napia napisał(a)

Ładny ten bałagan

Sama nie wiem co w tym bałaganie rośnie.
Napia 16:52, 23 sie 2014

Nallar napisał(a)

Sama nie wiem co w tym bałaganie rośnie.

jolka 19:43, 23 sie 2014

Witaj
Przyszłam do Ciebie z ogrodu pod bukami, zobaczyć na hortkowe przedszkole.
Ale super Ci się porozmażały. Chyba też spróbuję, bo mi 4 małych limek do szpaleru brakuje. Myślisz, że mogę jeszcze teraz z wierzchołkowych sadzonek??

Pospaceruje sobie troszkę u Ciebie ...jeśli można..

Nallar 00:36, 24 sie 2014

jolka napisał(a)
Witaj
Przyszłam do Ciebie z ogrodu pod bukami, zobaczyć na hortkowe przedszkole.
Ale super Ci się porozmażały. Chyba też spróbuję, bo mi 4 małych limek do szpaleru brakuje. Myślisz, że mogę jeszcze teraz z wierzchołkowych sadzonek??

Pospaceruje sobie troszkę u Ciebie ...jeśli można..

Witaj Jolu, miło Cię gościć. Spacerować możesz do woli. Sadzonki możesz zrobić ale będą musiały zimować w domu na parapecie, dopiero potem hartowanie po kilka godzinek dziennie i dopiero do ogrodu. Dwa dni temu też robiłam z wierzchołkowych.
Katkak 19:43, 25 sie 2014

Ten bałagan wyjątkowo śliczny jak na bałagan . Ależ Ty masz rękę do kwiatów Kobieto Fajne przedszkolaki.
Bogdzia 22:01, 25 sie 2014

Pięknie Ci kwitna zawilce japońskie. Rzeka wypływajaca z kamionki swietnie zroniona , te przeplatajace sie kolory , fajnie to wyszło i słoneczniczki też pięknie kwitna. Ogólnie jesieni jeszcze nie widac jest pięknie i kolorowo.Pozdrówka.
Nallar 13:12, 26 sie 2014

Katkak napisał(a)
Ten bałagan wyjątkowo śliczny jak na bałagan . Ależ Ty masz rękę do kwiatów Kobieto Fajne przedszkolaki.

Najgorsze jest to że muszę tym przedszkolakom znaleźć miejsce przed zimą. Bałagan to zlepek bylinek wrzuconych do jednej dziurki (były przeznaczone na straty)okazało się że wszystkie się przyjęły.
Nallar 13:21, 26 sie 2014

Bogdzia napisał(a)
Pięknie Ci kwitna zawilce japońskie. Rzeka wypływajaca z kamionki swietnie zroniona , te przeplatajace sie kolory , fajnie to wyszło i słoneczniczki też pięknie kwitna. Ogólnie jesieni jeszcze nie widac jest pięknie i kolorowo.Pozdrówka.

Zawilce faktycznie cudownie kwitną, martwi mnie tylko to że z roku na rok jest ich więcej i więcej a ja nie potrafię ich wyrywać i wyrzucać. Efekt rzeczki to czysty przypadek nic tu nie było planowane. Słoneczniczki są pierwszy rok w moim ogródku, zobaczymy co pokażą w przyszłym sezonie.

Nallar 13:26, 26 sie 2014

Miałam nadzieję że zakwitnie a wygląda to na pąk liściowy nie kwiatowy.
Bogdzia 21:52, 26 sie 2014

Nallar napisał(a)

Zawilce faktycznie cudownie kwitną, martwi mnie tylko to że z roku na rok jest ich więcej i więcej a ja nie potrafię ich wyrywać i wyrzucać. Efekt rzeczki to czysty przypadek nic tu nie było planowane. Słoneczniczki są pierwszy rok w moim ogródku, zobaczymy co pokażą w przyszłym sezonie.

Też kiedyś miałam ich dużo aż przyszła zima bez śniegu i wszystkie wymarzły wiec nie narzekaj bo śliczne są i oby takiej zimy u Ciebie nie było.Pozdrówka.