Piękną i zadbaną posiadasz posiadłość Od razu jak zobaczyłem Twój dom skojarzyłem go z programem Popielarskiej Choć od tamtej pory bardzo wiele się w ogrodzie zmieniło
Masz rację z tymi zdjęciami Ten kto nie w temacie to nie może nas zrozumieć Ja jak porównuję zdjęcia nawet z wiosny a obecne to nie mogę uwierzyć jak to się wszystko szybko zmienia
Witajcie.
Ostatnio nie miałam czasu na pisanie, bo trochę porządkowałam ogródek i przetwarzałam truskawki na kompoty, soki i dżemy
W tym roku wyjątkowo obrodziły i musiałam to wykorzystać.
A teraz pokaże Wam, jak zmienił się mój ogródek w ciągu paru miesięcy.
Ewciu a pomyśleć by można że to tylko warzywa Jestem zachwycony ich kolorem, fakturą, kształtem Cały czas powtarzam że ogród warzywny może być równie piękny jak rabata bylinowa
MMM... Margaret jest u Ciebie na co popatrzeć i nad czym się pozachwycać zazdroszczę ilości miejsca możliwej do zagospodarowania Piękne kwiatuszki, ślicznie współgrają w kompozycjach ze sobą Uroczo
Całe szczęście, że meczu nie oglądałam, tylko bym się niepotrzebnie zestresowała...
Za to foto Twoich lilii zrekompensowało mi ich przegraną...nie mam na nie miejsca....no może na jedną (taką żółtą) znajdę, ale na pewno nie więcej.....będę je u Ciebie oglądać....miłego weekendu