Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiaty z ogródka Marty :)

Kwiaty z ogródka Marty :)

Ogrodeczek 11:25, 12 sie 2014

marta_d napisał(a)

tak najchętniej wyszłabym z połową szkółki jadę dziś po bukszpana do rabatki i dzień wolny piątkowy wykorzystam na sadzenie , albo lepiej sobotni bo jeszcze się nie przyjmie

Wspaniale jak możesz sobie pozwolić to czemu nie sprawić sobie takich roślinnych radości szałwie i żurawki uwielbiam też chcę poszerzyć swoje zbiory czekam na fotki

Pozdrawiam serdecznie

gusiarz 17:32, 12 sie 2014

Macham serdecznie i się zaraz witam, bo gdy zobaczyłam tak energetyczny avatarek... jak nie zagadać do tak miłej ogrodniczki
Pozdrówka z kwadratowego
marta_d 10:53, 13 sie 2014

gusiarz napisał(a)
Macham serdecznie i się zaraz witam, bo gdy zobaczyłam tak energetyczny avatarek... jak nie zagadać do tak miłej ogrodniczki
Pozdrówka z kwadratowego

hehe dzięki lecę do Ciebie w odwiedzinki Pozdro!!
marta_d 11:42, 13 sie 2014

nowy nabytek - wczorajszy brakujące ogniwo

kosolka 11:44, 13 sie 2014

Noooo!!
marta_d 11:45, 13 sie 2014

odwiedziłam siostrę i jestem zauroczona jej hortensją odmiana Polar Bear - jest piękna!

w gazecie ogrodniczej znalazłam domek dla owadów, pokazałam mężowi i zrobi mi szkielet, resztą zajmę się sama
marta_d 11:46, 13 sie 2014

kosolka napisał(a)
Noooo!!

nawet rabacik dostałam za taki okazik dałam 30 zł byłam w szoku, bo w Leroy podobnej wielkości po 90 zł !
kosolka 11:48, 13 sie 2014

marta_d napisał(a)
odwiedziłam siostrę i jestem zauroczona jej hortensją odmiana Polar Bear - jest piękna!

A ja mam Zaraz zakwitnie jeden. Ale wiesz że moje hortensje to takie niemowlaki jeszcze Więc znów mogą smiesznie wyglądać na tych cieniutkich łodyżkach Jak vanilki
Zrobię dziś fotkę moim Misiom
marta_d 11:54, 13 sie 2014

kosolka napisał(a)

A ja mam Zaraz zakwitnie jeden. Ale wiesz że moje hortensje to takie niemowlaki jeszcze Więc znów mogą smiesznie wyglądać na tych cieniutkich łodyżkach Jak vanilki
Zrobię dziś fotkę moim Misiom

u siory rośnie drugi sezon, także szykuj się na eksplozję sama byłam w szoku, bo moja Pinky Winky, którą mam jakieś 4 lata jeszcze chyba długo nie dorówna siostrzanej
MamaMagda 12:44, 13 sie 2014

marta_d napisał(a)

nawet rabacik dostałam za taki okazik dałam 30 zł byłam w szoku, bo w Leroy podobnej wielkości po 90 zł !

za tą cene trzeba było brać dwie