Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trzy jabłonie - marzenia o ogrodowym azylu

Trzy jabłonie - marzenia o ogrodowym azylu

Karolinek 20:10, 07 sie 2014

Marto, trampolina stoi u sąsiadów, za tymi tujkami to już nie moje włościale rzeczywiście nie wiem, jak inni sobie z tym radzą, bo trawa pod spodem bardzo ucierpiała. Łyse placki nie zdobią.
MamaMagda 20:29, 07 sie 2014

Karolinek napisał(a)
Marto, trampolina stoi u sąsiadów, za tymi tujkami to już nie moje włościale rzeczywiście nie wiem, jak inni sobie z tym radzą, bo trawa pod spodem bardzo ucierpiała. Łyse placki nie zdobią.

oj to mnie nie pocieszyłaś! lece z konewka podlewac pod trampolina
Karolinek 22:39, 07 sie 2014

Mieczykowy spektakl trwa...

Bardzo je lubię w ogrodzie i w domu w wazonie. Długo pięknie wyglądają.

ewsyg 22:52, 07 sie 2014

Karolinko, ogromne zmiany u Ciebie. Nagle jest tyle roślin, taki cudowny, kolorowy busz Widać, że dbasz o roślinki, wszystko zdrowe, tryska życiem.
hanka_andrus 23:46, 07 sie 2014

I jeszcze się dzieli z koleżankami tym buszem. Cudowna rabata, ale inne też urodą jej nie ustępują. Miłych snów. Młodemu przybijam piątkę!
ModraSowa 19:32, 08 sie 2014

Cześć Karolina.
Regularnie podglądam Co u Ciebie.
Piękne mieczyki, szczególnie ten pomarańczowo-brzoskwiniowy mi się spodobał.
Pozdrawiam wakacyjnie
Katkak 19:34, 08 sie 2014

Karolina baaardzo lubię Twój ogród . Stworzyłaś przeurocze, pełne radości miejsce
Karolinek 17:31, 12 sie 2014

Dziękuję Wam dziewczyny za pozdrowienia i miłe słowa, które bardzo, bardzo motywują
Tak bardzo chciałabym poszaleć na większej powierzchni ogrodowej, móc stworzyć np. olbrzymie wrzosowisko, sadzić drzewa, krzewy... a tak mam ograniczone pole działania. Mój ogródeczek już tak niewiele pomieści. No, cóż pozostaje cieszyć się z tego, co się ma, gdyż jeszcze dwa lata temu jako ogródek służył balkon. Więc może kiedyś...

Dzisiaj przyszedł czas na moją skromną kolekcję jeżówek. I totalnie się w nich zakochałam, jak ta pszczoła mogłabym siedzieć i podziwiać je.Znajdę na nie jeszcze niejedno miejsce w moim mikrusie.
A już na pewno będą królować w przedogródku razem z rozplenicami i rozchodnikami. Już we wrześniu ruszam z pracami przed domem, gdyż na razie tam sama gleba i pełno korzeni po akacjach, które rosły na chodniku wzdłuż ulicy.

grembosia 01:21, 13 sie 2014

Ależ wszystko pięknie u Ciebie rośnie, pięknie skomponowane rabaty i już tak bujnie. Rozchodniki, jeżówki i hortensje takie młode, a już zachwycają.
Słodki mały pomocnik
Karolinek 12:16, 13 sie 2014

Grembosiu, cieszę się z Twoich odwiedzin. Dziękuję i pozdrawiam!